Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie masz dzieci? Zapłacisz państwu karę |
luzik:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie masz dzieci? Zapłacisz państwu karę |
mi to rybka aby był fajny ale bardziej rasowe ;p
|
|
Wieśmin i oto mi chodziło, dzięki.
|
|
To po co sie pytasz ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może Tomcio po prostu namiary chce pozbierać... lolz ;) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
też mam w IST i nie ma lepszego internetu, co do testowania, to jak napisano wyżej ważne skąd sie ściąga, testy na speedtest.net są wiarygodne, bo badaja połączenia z dobrymi serwerami a nie gdzies na neo z p2p.Tutaj link dla porównania operatorów działających w Łomży mówią same za siebie: http://www.speedtest.net/global.php?continent=3&country=2®ion=1214&city=20376
|
|
http://thekickback.com/rickroll/batman.php?titlename=/my_pics_02/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no slyszalem, ze ma byc telepizza...nie jest tak drogo jak myslicie...a zreszta maja super promocje..a co do pizza hut to jestem mniej przekonany na wybudowaniem go tutaj:) poprostu drogo
|
|
dokladnie....kupujesz tylko raz...kazdy tak powinien robic rudy błazen z druhem
|
|
nasze forum takze nazywa sie ogolne czyli jak hydepark :)
|
|
a no fakt na to też
|
|
Marceli_Pietruszka napisał(a): > for: "Autor: haaaah5" > Zadałaś pytanie ale chyba nie skumałaś mojej odpowiedzi. > "...dziewczyny idace niedaleko statka ..." Czy nawalone siksy > krążące jak sęp nad padliną przy statoilu odnoszą się do > dziewczyn po prostu tam przechodzących. Przeczytaj dokładnie > jakąś wypowiedź potem się sadz. Ja mam wyj*** na takie dziw** i > myślę, że nie jestem sam. > Odpowiedź Twoją zrozumialam bardzo dobrze,ale chcę Ci uzmysłowić jedna rzecz:nawalone siksy mozesz spotkac przewaznie w weekend a mi chodzilo tak ogolnie. Tzn: widzisz idace po Legionów dwie(trzy,cztery-to bez znaczenia)dziewczyny. Przeszly koło statka,poszly dalej,po jakims czasie ida w druga strone i dajmy na to jeszcze raz spowrotem...Czy wedlug ciebie to sa blachary?pewnie sobie tak o nich pomyslisz...:ze szukaja kolesia z samochodem...I tu sie mozesz pomylic.. Aha,ani w tym,ani w poptrzednim poscie sie do ciebie nie sadziłam :) albo jestes przewrazliwiony i na kazde slowo krytyki reagujesz przeklenstwami albo ja zle sie wyslowilam...Jesli tak to przepraszam. zastanawiam sie czy dla wszystkich termin BLACHARA znaczy to samo :) http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Blachara Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Sam sie trzepnij o ścianę!
|
|
rudy błazen z druhem
|
|
Hej też mam pieska rasy pudel poszłam z nim do weterynarza na Woj.Polskiego na usunięcia kamienia z zębów. Weteryniarz dał jej narkoze żeby móc bez problemu go usunąć lecz dał jej za dużo i jej serce zaczynało przestawać pracować.Gdy to zauważył dał jej zastrzyk na pobudzenie serca . Bardzo długo do siebie dochodziła i ma problemy z wątrobą które uważam za wine lekarzy z tej lecznicy.NIE POLECAM TEJ LECZNICY NIKOMU!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |