Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd kolejny raz złupi kierowców |
Proponuje Millennium, oprocentowanie na lokacie już od 5% i rośnie z każdym miesiącem. Możesz zamknąć lokatę w każdym momencie i doliczają ci odsetki za przebyte pełne miesiące. Min. kwota lokaty 2000zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd kolejny raz złupi kierowców |
pomysl o doradcy finansowym , bo procenty z banku to śmiech na sali;/ polecam firme OVB
|
|
Na wesolej 15 w piatnicy jest dobry mechanik
|
|
Oczywiście fundusze inwestycyjne, jest ich od groma z różnym stopniem ryzyka i zysków. W najbardziej ryzykownych, akcyjnych zyski roczne mogą sięgać ponad 100% rocznie. W tym roku, mimo dużych spadków najlepsze fundusze akcji polskich mają zyski ok.80% w stosunku rocznym. A w fundusze akcyjne lokuje się zawsze długoterminowo, wtedy nawet przy latach spadków średnia jest i tak imponująca. Lokaty mają żenująco niskie oprocentowanie ok. 7%. To dobre dla dziadków. Giełda to zabawa dla ludzi majacych kupę czasu i szwędających się do biura maklerskiego.
|
|
Co się dzieje!? Zgadzam sie z kiermkiem(!), że Via powinna przebiegać przez Łomżę! No i tak ma być wg najnowszych wiadomosci!
|
|
i nie uważam tak dlatego żeby zrobić na złość śledzikom ale widzę w tym rozwój regionu. Szansa dla Łomży Kiedyś napisałem tu na forum, że największe miasta rodzą się przy głównych szlakach handlowych. Jest więc okazja żeby znaleźć się za jakiś czas na ważniejszych mapach :)
|
|
Jeszcze przed wakacjami powiedział bym że tylko giełda, bo fundusze są dla cieniasów, teraz najlepsze to fundusze developerskie inwestujące w nowych krajach UE (Bułgaria i Rumunia) oraz krajach bałkańskich, duża stopa wzrostu, obecne zamieszanie na rynkach finansowych ma ograniczone oddziaływanie na tego typu sposoby inwestowania. Sam jeszcze trzymam trochę kapitału w akcjach ale na rynku jest straszna kiszonka, a perspektywy są mgliste. Konta to strata czasu dla ludzi pozbawionych wiedzy.
|
|
Ronald! Jak tam piesek? To jest szczeniak, czy dorosły pies? Naprawdę wychodzisz z nim co pół godziny? A jak będzie w nocy?? Nie zazdroszczę! Jak "nowy" dywan?
|
|
Ja się boję robali i burzy... beee kto zna sposób na pozbycie się strach przed burzą??
|
|
Siemka! Forum dla wszystkich którzy wygrali jakiś konkurs i dla tych którzy chcieli by coś wygrać. Piszcie co wygraliście a co chcielibyście wygrać... Hmmm ja jedyne co wygrałam to książke z gazety... ale kto by tam chciał ją?? PISZCIE
|
|
jestem agentem Europejskiego Centrum Odszkodowań odezwij sie do mnie Anna Leńczuk 604562502 www.EuCo.pl
|
|
popieram Pana Kuliga w całej rozciąglosci a raczej rozwiązłosci, masz chłopie racje, pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |