Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spadek po Tischnerze |
Za ten komputer moge dac 30zl. Taki kupilem za 20zl na gieldzie :D Ale Tobie dam 30zl, bo po znajomosci z forum :-P Monitor 17'' LG za 40zl mozna kupic... Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spadek po Tischnerze |
No nie wyglupiaj sie, w internecie mozna zamowic.
|
|
dokładnie o to mi chodziło. uruchomienie pełne (połączenie się z hubem) wymaga udostępienie 10GB danych. Ciężko znaleźć 10GB tylko i wyłącznie osobistych dokumentów lub też zdjęć. Z tej właśnie racji człowiek jest automatycznie zmuszony złamać prawo - udostępnić pliki muzyczne lub filmowe :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
"Autor: kiernek (---.lom.netster.pl) Data: 19-10-07 19:16 "A dc pożyczyłam od kumpla legalne;) " samo posiadanie dc może i jest legalne ale nie korzystanie z niego" To nadinterporetacja Kiernek ;) Nikt mi nie zabroni udostepniac ISO z linuxem :P. A sciagac wg prawa mozna.
|
|
jeleń jelenia znalazł
|
|
Tak aniołki jakby kazdy kupywal ze sklepu wszytsko do kompa.. Kazdy tak mowi a przynajmniej jedna rzecz ma nielegalna i tyle taka prawda
|
|
... a Ty wiesz jak fajnie się jedzie !!
|
|
1POLAK chętnie przyjmę tą 911, gdzie mozna wziasc?
|
|
oj o kaczorach to nie wiem co to by było hehe
|
|
..i to gazowaną :)
|
|
...bo wszystko masz na dysku przenośnym :P
|
|
Jest tam bardzo przystojny kelner;):0A to juz dużo:):)
|
|
Jakiego bloku i po co Ci to?? Piss off !
|
|
a niby czemu bez sensu?? zglosi i dostanie pozwolnie!! taka firma jest na Szosie do Mezenina, tam gdzie kiedys byla myjnia kolo ogrodkow, polecam!!
|
|
Ten temat już był na forum: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=108186&t=108185 Najrozsądniej napisał "world", a ja od siebie dodam, uważaj na "fachowców", bo wszelkie mędy bedą sie pchały, cuda obiecywały, by zarobić na tobie.
|
|
nie ma za co, a tak na marginesie to fajne te nasze siatkarki :)
|
|
Wojska Polskiego 161. A co kłódki przy wyłazie na dach - jest zabronione zamykanie na kłódkę ze względów bezpieczeństwa! Ma być otwarte lub podane gdzie jest klucz w ciągłym dostępie... Ja mam taki klucz, bo się indyczyłem i mi pozwolili dorobić... :_) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A Ty w jakim celu tam chodziłeś?
|
|
Wątek uważam za zakończony...
|
|
Nie zbierajta nie bedzieta musieli na wiosne sadzić.
|
|
Witam Czy w Łomży jest sklep Quiosque? Jesli tak, bardzo bym prosiła o info gdzie? Nie jestem z Łomży. Dziekuję i pozdrawiam
|
|
I tak w zasadzie można to ująć - niczego już nie warto dodawać... A swoją drogą - skąd u niektórych ludzi aż tyle łomżykowatości? Podobno prowincja to nie miejsce na mapie a sposób myślenia. Są na to dowody!!! :-) Zbych
|
|
Lekko podginłe nadają się chyba tylko na przetwory drożdzowo kartoflane.
|
|
Pani Kalinowska przyjmuje na Brzozowej 8.. wizyta kosztuje 40zl.sama do niej chodze i wielu osobom ja polecilam...tobie tez polecam :)
|
|
Z daleka omijajcie gabinet Anny Romanowskiej! To jak traktuje pacjentów zakrawa na kpinę. Nawet w aptece nie ukrywali śmiechu, gdy zobaczyli receptę od niej. Nigdy nie zapomnę wizyty u tej kobiety, bo lekarzem nie odważę się jej nazwać.
|
|
pisz na maila, chętnie pomoge
|
|
W tej chwili przelicznik jest 86 koron na 1 euro.Takie informacje to mozesz znalesc w necie bez problemow
|
|
gdzie obecnie jakies uzywane oponki na zime ?? no i najlepiej zeby do tego dokupic jakies stalówki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |