Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co tam w tv wczoraj było? |
jeszcze u-bot krwawy muminek piwo z wkladka- bierzemy kufek, zalewamy go piwem...bierzemy 50ml kielon zalewamy wodka, wkladamy kieliszek do kufla z piwem i wypijamy:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co tam w tv wczoraj było? |
hahahah w takiej cenie to ty na alegro wyłap[iesz 3 razy lepszego kompa heheh
|
|
Fajna sprawa jeśli się mieszka w tym samym kraju. Na odległość wcale nie tak kolorowo (internet czy telefon nie zasąpi spotkań). Poza tym trochę nieporozumień wynikających z różnic kulturowych, czy jak to zwać.
|
|
ja chętnie wezmę ten 21 cali niestety nie mam kasy na komie i nie mogę sie odezwać ..., dlatego proszę podaj swój adres e-mail lub odezwij sie na mój katarzyna.1987@op.pl dziekuję za kontakt i pozdrawiam :)
|
|
Ja na codzien jezdze w Krakowie tramwajami i autobusami. Co pare dni spotykam sie z kanarami i puki co nie widzialem zadnego niekulturalnego. Ze 3 razy nie mialem legitymacji do miesiecznego i zadnego mandatu nie dostalem. Koledze jak zapomnial biletu kazali kupic dwa... za karę ;-) Nigdy nie slyszalem, zeby ktorys przeklnal. Napewno kiedys cos takiego sie zdarzylo, ale ja nigdy nie slyszalem... Jak tam moga byc kulturalni to w Łomży chyba też ????
|
|
Mi kiedys akwarium dla rybek zbili :-D :-D :-D :-D Paczka byla wyslana jako ostrozna, ze szklo i wogole. Na szczescie byla dobrze ubezpieczona :-) Najpierw powiedzieli ze skleja :P Po reklamacji jednak postanowili oddac kase :-) apostata
|
|
a ja oddam Porshe 911 z 2002 roku , znudziło mi się . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w ten kant kiedys lysy uderzył włosami W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
jakiego przyszloego tygodnia, a od czego kurier ? DiDi
|
|
Warto. Wszystko zależy od intencji trenującego. Jeżeli chcesz się nauczyć napier......, daruj sobie. Z doświadczenia wiem, że tacy ludzie szybko się zniechęcają, trening wymaga poświęcenia i pokory. Warto trenować dla samego siebie, jako formę rekreacji, lub dla tych bardziej wytrzymałych - wyczynowo, bo przecież "W zdrowym ciele zdrowy duch".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |