Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...moczył nogi w misce u mamy... |
oho! chyba się plan spodobał ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...moczył nogi w misce u mamy... |
Malachit nie licz na kawę... jak widać nie ma nic za darmo:) Chociaż czasami...w życiu różnie bywa:)
|
|
Podczas jazdy automatem nie musisz nic robić poza kręceniem kierownicą lub nacisnieciu gazu albo hamulca,co to za przyjemność?Nie ma to jak manualna skrzynia
|
|
naiwniacy nietylko..jeszcze hytre i zajrzaly wczesniej do skarpety;] ty zajebiscie duchy w piatnicy mamy moze i do lomzy przejdzie.jak zaczna latac talerze to dam wam cynk;] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
annamira nie skacz po mnei zato ze nikt cie neichce;]
|
|
Kraków jest spoko do jazdy apostata
|
|
A w ogóle trąbka
|
|
A wy tu gadu gadu a tu zaraz na kolację czas. Hehe
|
|
ja tez cos slyszalem ale konkretnego terminu nie znam ? ? ? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
..jawna sugestia by Cię ktoś zaprosił na obiad.... :)))
|
|
moze nie dokladnie o to chodzilo ale http://www.naukajazdy.pl/prawo_jazdy_dla_niepelnosprawnych/bezplatne_kursy_na_prawo_jazdy.html Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
"Autor: gans (---.lom.netster.pl) Data: 19-10-07 14:04 niemowcie mi o prawach bo niedobrze sie robi.mnie tam zadne prawo nieobowiazuje czuje sie wolnym czlowiekiem. konsekwecje czasem wjadą w droge zycie" Zebys sie nie zdziwil, dziecko. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
usługa, ogłoszenie, gratisowo ... to nie bardzo pasuje do kontaktów intymnych ....
|
|
a co sądzicie o SKOK-ach? macie jakieś doświadczenia? bo ja zastanawiam się nad skorzystaniem z usług Skok-u ale się waham????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |