wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gada to co ja, a jest z PiS, dziwne.;-)

cmyk wal do szpitala na 5 piętro... :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gada to co ja, a jest z PiS, dziwne.;-)

C>>>ka musi być z ciebie jak ty automatu szukasz zamiast nauczyć sie na zwykłej skrzyni biegów a i jeszcze jedno w Łomży jest łatwiej zdać niż w Wawie lub Białym.

nie za bardzo sie rozpisaliscie:))?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Nie wiem jaka jest nazwa szkoły, bo mój brat nie jest jeszcze pełnoletni i dopiero niedawno uległ wypadkowi i był załamany że nigdy nie będzie mógł zrobić prawo jazdy, ale jak zobaczył że ci jego znajomi też sa niepełnosprawni ale mają prawko to się ich dopytaale nazwy szkoły nie znam bo to im fundacja wszystko zorganizowała.

Waldek witam i przepraszam za opoznienia w odpowiedzi. no wiec przede wszystkim pani kazala mi isc do innego okienka, bo ona idzie na lunch, nie wziela pod uwage tylko tego, ze stalam w kolejce tyle czasu, do tego nie umiala mi odpowiedziec, czy moge zalozyc drugie konto z wspolwlascicielem

Luska jesli chodzi o skok wiem tylko tyle, ze nie jest bankiem i w razie upadlosci nie ma gwarancji zwrotu kasy od BFG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
różne
Sprzedam ule wielkopolskie nowe i używane.
tel. 600594748
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org