Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Komorowski cieszy się największym zaufaniem! Brawo Panie Prezydencie! |
ciężko powiedzieć tak od razu co chce allegrowicze z łomży ujawnijcie się zawsze ktoś zajdzie coś ciekawego no.ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Komorowski cieszy się największym zaufaniem! Brawo Panie Prezydencie! |
|
Re: Bronisław Komorowski cieszy się największym zaufaniem! Brawo Panie Prezydencie! |
to wyjebać ten temat w kosmos , juz takie tematy są Piss off !
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13118
|
|
kiernek: wiesz swiniom tez sie zakalda kolczyki w nosie zeby nie ryly, warte przemyslenia nie sadzisz;)
|
|
Re: Bronisław Komorowski cieszy się największym zaufaniem! Brawo Panie Prezydenc |
tatiana: A czy Ty chociaż raz przeczytałaś konstytucję, zajrzałaś kiedykolwiek chociaż do niej? Czy tylko 'gdzieś tam' usłyszałaś co ona Ci gwarantuje? Poglądy możesz sobie mieć jakie tylko chcesz, i wyrażać jak tylko chcesz, obyś nigdy tylko nimi nie krzywdziła, obrażała innych... No widzisz, zaczęło Cię to bawić. Bo zastanowić się 'dlaczego ktoś sie odezwał' to już zbyt trudne... Przyjemnej zabawy życze. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jeśli się komuś podoba posiadanie kolczyka w nosie to jest jego sprawa. Gdy komuś to przeszkadza to niech to powie, ale nie ubliża takiej osobie. W miejscu pracy raczej nie zwracają uwagi na takie drobiazgi jak kolczyk. Jeśli dobrze pracujesz i pracodawca ma z tej osoby pożytek to mu nawet zielone dredy nie będą przeszkadzać. Tatiana a Ty zanim powiesz coś o kimś to się zastanów, bo może o Tobie ktoś powiedzieć coś równie niemiłego. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |