Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Są i inaczej myślący... |
Pakero, a tos miastowy. Ile Reykiavik ma mieszkancow?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Są i inaczej myślący... |
Ale opinie w sprawie czego? Zartu? Jesli tak, to mowie, na poczatku byl nawet smieszny, a teraz to juz robia wielkie halo z byle powodu. Jak pytasz o opinie w sprawie takiej akcji, to jesli ktos to bierze na powaznie, to nalezaloby stluc gowniarzowi dupe i tyle, zeby sie glupie pomysly nie trzymaly. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Przykro mi ale niestety na tej stronie nie moge znaleść cen telefonow w danym abonamencie...i czekam tez na wasze opinie
|
|
"A to, ze temat poszedl w takim kierunku, to rowniez Twoja zasluga." pfff...zrob mi przysluge i odejdz od klawiatury. moze spacerek jakis. Ochłoń bo sie za bardzo mnie usrałeś.
|
|
"Autor: _M_L_ (---.introlan.pl) Data: 03-10-07 21:00 hahah u mnie to normalne ze jak sie z kims kontaktuje z rodziny to nie uzywam do tego forum" - Rozumiem, ze jak ktos sie z kims kontaktuje na forum to jest "pedalem" ? ciekawe masz pojecie o swiecie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Moge sie mylic, ale chyba nie do spoldzielni z tym a do MPECu Pifpaf
|
|
Nie pierniki tylko czekoladki :> PO od PiSu dostalo czekoladki a nie pierniki :P Pifpaf
|
|
HEJ. MAM PYTANKO. CZĘSTO CHODZĘ DO ALIBI I TAM LECI TAKA ŚWIETNA PIOSENKA. połączenie POPU I TECHNO. W REFRENIE JEST OOOOO NIGHT. WIEM ZE TO MOŻE NIE WIELE MÓWI ALE MOŻE ktoś SKOJARZY:)
|
|
a ja polecam Ewę na Hipokratesa. Super mila obsluga zarowno panowie jak i panie beda zadowolone ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co myslicie o klonowaniu narzadow i ludzi? waszym zdaniem to dobre czy zle i dlaczego?
|
|
jak nowy abonament to teraz tylko w PLAY ;) mam i jest lepiej niz np w orange
|
|
przecież wy wiecie najlepiej. nie pytajcie...
|
|
Każdy może zostać sponsorem! Problem polega na tym, że nie jest jasny przepływ finansów!!!!!
|
|
Wygląda na to że w komisjach siedzą tylko Ci co mają dobrych znajomych. Kasa niezła a roboty niewiele. Nikt nic nie ogłaszał ale juz kogo wybierac trzeba to głośno w telewizji. Nawet nikt się nie kwapił żeby ogłosić to w mediach - no cóż sprawiedliwości próżno mi szukać. Może się doszukuje czegoś w niczym. Więc niech ktoś mi powie dlaczego 1-2-3 tygodnie temu była o tym taka cisza a ogłoszono kto i gdzie dopiero po fakcie. Możecie sobie takie info no ..... wiecie gdzie.... wsadzić. Mało to mnie obchodzi kto tam siedzi w komisji
|
|
MOJITO - Eo- ea! (Que viva la noche)
|
|
Nowa nazwa Młodzieży Wszechpolskiej ?? ha
|
|
nietoperzz co w tym takim dziwnego? Sebo19 pomógł bym ci aale z chemii mialem dwóje ;p
|
|
Dlaczego moje posty są kasowane?!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |