czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tusk i PO

Zdecydowanie polecam Alma Mater :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tusk i PO

Witam,

Którą z łomżyńskich szkół polecacie do nauki angielskiego i dlaczego ?
Stopień średnio zaawansowany.

Gdzie byś się nie uczyła,to i tak po wyjeździe np. na wyspy (bądź do jakiegokolwiek anglojęzycznego kraju) czeka Cię brutalne spotkanie z rzeczywistością.Okaże się,że wszystkie certyfikaty czy piątki z matury można sobie w buty schować. Sporo czasu mija zanim człowiek zaczyna rozumieć chociażby bełkoczących angoli,albo dziwnie wymawiających i akcentujących irlandczyków hehe. Nie mówię jednak,że nie warto się uczyć,wręcz przeciwnie,mając opanowane podstawy,potem jest wiele łatwiej,Niemniej jednak,nie nastawiaj się że będziesz za granicą w lot gadać z angolami,bo dogadujesz się nieźle z nauczycielką w Polsce. Niestety tak nie jest :) Znam to z autopsjii hehe...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ja chodze do alma mater:P fajna szkola lektorka wymagajaca wiec git :D

Popieram, Bastian! Co się stało ze szkołami? Przestały uczyć? Czy też nauczyciele stawiają tak kiepskie oceny i uczniowie tracą wiarę w siebie?

gfx toc tak krzyczales,ze wiecej tu nie zajrzysz...

druga sprawa piszesz ze to byl odruch ale ze go przeciez nie pobiles...oh coz to za wspanialomyslnosc...
NIE ZROBILES TEGO TYLKO DLATEGO BO GO NIE ZNALAZLEŚ!!!

mam prosbe czlowieku...nie zakladaj wiecej glupich tematow...po co masz pozniej ludzi obrazac bo nie zgadzaja sie z woim zdaniem...

140 wpisow, z tego moze jakies 10 o Lasku Jednaczewski i jego
"tejemnicach".

Pozostala wiekszosc, to material na podrecznik moralnosci obyczajowej, poradnik skonczonego dzentelmena, ewentualnie gotowa praca magisterska z psychologii, "co lubi kobieta - hotel czy las"
;o))

ze wam sie tak chce ....

To w koncu w tym lesie straszy czy nie??

pisałam i dostałam taką odpowiedź

A świece do Łady 2105 ile kosztują z wymianą ?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Dobre, żart, który większość podniecających sie nim na róznych forach, traktuje serio. To, że różne głąby wymyślają głupoty, nikogo nie obchodzi, ale jak czytam, na jednym z forów:
Mieszkam we Frankfurcie nad Menem, przyjadę do babki do Jeleniej Góry, zwinę dowód, a potem ruszam głosować do Szczecina, gdzie jestem zameldowany. Po wszystkim wyślę dowód pocztą do babki.
Takich opisów jest sporo. Żeby to było tylko tumanie gadanie, to niech wymyslają nawet najgłupsze rzeczy. Tu jednak wielu tumanów, zart chce wykonać na serio. Na szczęście już i prokuratura, po pierwszych próbach grożenia zabrania na siłe dokumentów ludziom strszym jak będą chcieli iśc do głosowania, zajeła sie prostakami. Jest na takie zachwanie paragraf, prawnicy mogą tu wiele powiedziec.

A, ze czesc osob, pod haselkiem zartu chce zwiekszyc szanse wyborcze wlasnej parti, to jasne, stąd jej zwolennicy, głównie postkomuny i liberałowów, namawiają młodych, do tego typu głupot.
Mnie to ani wzrusz, ani ziebi, jakby jakiś czubek chciał mi coś wmawiac, a na miejscu osób starszych, u których w domu chowa się taki głąb, który zrobi, nawet najwiekszy debilizm, bo ktos mowi, ze to cool, proponuję wniosek na policję lub do prokuratury. Żarowniś, będzie miał, ubaw, jak ta lala.. Powie, ze to zart taki buł

Mądremu dość po słowie, głupiemu i referatu mało.

Pifpaf

nie wygląd jest najważniejszy.. ale każda kobieta ma to coś w sobie

Na 4lomza podają, że na miejscu zmarły dwie siostry, a kierowca zmarł dopiero w szpitalu, a na innych portalach, że na miejscu zginął kierowca i ta 16latka.
Jak zawsze ilu ludzi - tyle wersji.

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org