Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Długi szpitali znów rosną |
i opierda.lacie dalej.. NIEŁADNIE!! no ale CÓZ takich juuz was ktos urodzil plotkarzy błądz przy narodzinach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Długi szpitali znów rosną |
No cóż GFX jeśli uważasz, że Łomżyniacy nie mają klasy to właśnie wystapiłeś przeciw całej społeczności łomzyńskiej. Nie licz że powiem że nie masz co się pokazywac na ulicy bo mimo wszystko uważam że przynajmniej większość z nas rozwiązuje sprawy bez użycia siły fizycznej. Nadal gościu masz powazny problem, baaardzo poważny bo uważasz się lepszy od innych. Moim skromnym zdaniem nikt od nikogo nie jest ani lepszy ani gorszy. Poza tym hm. przeczytaj ten aforyzm po raz drugi "jeśli włożysz rękę do gorącej wody to nie nażekaj że się spażyłeś" bo jeżdżenie do lasu po 22:00 to jest takie wywoływanie wilka z lasu lub jak kto woli proszenie się o kłopoty. Tylko ciekawe kto okaże się teraz lepszy......... tu nie chodzi o umoralnianie, czy kto mądrzejszy lub głupszy, poprostu tak radzę na przyszłość po 22:00 do lasu nie wchodzić bo to jak się okazało mało bezpieczne - to jest fakt, który sam zauważyłeś. Także jak coś jest niebezpieczne a bez problemu mozna tego uniknąć to chyba wystarczy tego unikać. Na zasadzie że po co tykać gówno skoro śmierdzi - ja bym raczej nie traktował tego perfumami.... niech se to każdy przemyśli
|
|
A co do ładnych samochodów w przystępnej cenie to myśle, że takim jest Toyota Camry w nowej budzie (2007r.)
|
|
Ale toyota camry z 2007 w przystepnej cenie to jest w usa , bo u nas dosyc slono trzeba zaplacic , przed chwila sprawdzilem :P Jarek
|
|
Gfx: 1. Dostrzeglem ironie, a Ty nie dostrzegles, ze uwazam probe pobicia kogos z takiego powodu, za glupote? 2. No i co jest takiego strasznego, ze ktos zobaczyl jak sie calujesz z dziewczyna? - co do proszenia sie, to uwazam ze bycie obserwowanym w miejscu publicznym jest rzecza normalna, wiec trudno tu nawet mowic o "proszeniu sie". To tak jakbys wyszedl na miasto i mial pretensje, ze przechodnie Ci sie przygladaja. Pocalujesz dziewczyne na ulicy, to sie czujesz podgladany ? Las to takie samo miejsce, tylko troche mniej przechodniow na raz. - ale sorry, co Ty sie mozesz nie zgadzac? Uszaty kolezka ma prawo tam przebywac i tyle. Jakby ktos uparcie krazyl, to pewnie wypadaloby zapytac czego chce. Ale skoro juz sam sobie poszedl, to po cholere go szukales? Probowal zniszczyc ten samochod? Wejsc do srodka? Jak nie, to dla mnie nie ma afery i olalbym sprawe w momencie, kiedy typ by sobie poszedl albo zwyczajnie odjechal. Skad mozesz wiedziec co on chcial? Pobilbys go dla zasady? - tak, ludzie niespelna rozumu moga sobie biegac gdzie i jak chca, chyba ze zostana prawnie ubezwlasnowolnieni przez sad. Nie slyszalem, zeby gdzies robili testy na IQ przed wpuszczeniem do lasu ;) Chcesz dbac o bezpieczenstwo dziewczyny, to jej nie woz noca po lasach... Moze nastepnym razem zamiast glupka w czapce trafi sie paru podpitych typow i co im powiesz? Ze sie nie zgadzasz zeby tam byli? :) A jak lubisz adrenalinke to Twoja sprawa.
|
|
a gdzie jeszcze?
|
|
nie chce mi sie
|
|
Opcja szukaj i nie zasmiecaj forum. Nie jedz kebabów bo bedziesz brzydka i gruba.
|
|
eee lost to badziew hehhe na w niecie sa już 2 nowe odcinki prison breaka z 3 sezonu :D Ares
|
|
W Polsce nie ma (jeszcze) przymusu pracy, więc jeśli komuś nie odpowiadają warunki, to się zwalnia. Z czego będzie żyć, to wtedy problem tego kogoś. Kto wykona pracę, to problem pracodawcy. Jeżeli potrzebuje ludzi, to z nimi negocjuje. Jeśli nie dojdą do porozumienia, obie strony szukają dalej. Osobiście wolałbym mieć dostęp do leczenia w moim mieście, a nie kilkadziesiąt kilometrów dalej. Ale gdyby mój mechanik samochodowy powiedział pewnego dnia, że p...doli tę robotę i od teraz żyje z wróżenia z fusów, to co mi do tego - jego prawo. Lekarze też tak mogą.
|
|
SaneOne dokladnie to samo mialem napisac. Bedzie trzeba to i do Warszawy, ale do zadnego z panow "troszczacych sie o pacjentow" prywatnie na pewno nie pojde. Kazdy pracuje dla pieniedzy, ale z tymi co pracuja tylko dla nich, nie chce miec do czynienia. I mam nadzieje, ze ci co zostana dostana podwyzki, a pozostali niech sobie szukaja pracy, jak juz pozamykaja szpitale, powodzenia. Pewnie wszyscy wyjedziecie za granice...
|
|
To zależy też od ilości jednorazowej
|
|
skoro walczycie o godne pensje, to czemu nie godzicie sie na propozycje dyrektora szpitala? skoro nie ma funduszy to chyba 800 zl duzo zmienia prawda? dyrektor nie mowi wam, ze nic wiecej nigdy nie dolozy
|
|
To żart? Czy też ja już mieszkam w cywilizowanym kraju? Jeśli to prawda, nie wyjdę z szoku do następnego piwa... poczta999 napisał(a): > Wszelkie uwagi wniesione na Forum odnośnie personelu Urzędu > Pocztowego przy ul. Ks. Janusza zostaną wykorzystane w celu > poprawy jakości i kompetencji obsługi klientów. Niemniej jednak > zapraszam wszystkich klientów, którzy mają zastrzeżenia, co do > funkcjonowania Urzędu Pocztowego przy ul. Ks. Janusza do > osobistego kontaktu z Naczelnikiem Urzędu Pocztowego. Myślę że > kontakty takie mogą przynieść tylko obopólne korzyści. Jestem > do dyspozycji Państwa codziennie od poniedziałku do piątku w > godz. 8-15. > > > Naczelnik Urzędu Pocztowego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |