czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Likwidacja wypłaty alimentów ZUS - stan po paru miesiącach.

Życie dla największych grzeszników w imię Miłosierdzia!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Likwidacja wypłaty alimentów ZUS - stan po paru miesiącach.

Gołota - Byrd: Wynik to skandal!

Według najświeższych informacji, Andrzej Gołota czuje się oszukany. Wie, że wygrał i wiedzą to wszyscy - czytamy na oficjalnej stronie internetowej polskiego boksera.

Evander Hollyfield punktował na korzyść Andrzeja. Według niego, zwyciężył czterema punktami. Mike Tyson, Lennox Lewis, Evander Holyfield, Shannon Briggs, Felix Trinidad i wszyscy mistrzowie boksu oglądający na żywo t walkę, kręcili z niedowierzaniem głową, gdy usłyszeli, że pojedynek zakończył się remisem. Winę za taki werdykt ponosi Melvina Latham. Dała ona Byrdowi zwycięstwo w ostatniej rundzie, którą Andrzej wygrał, chyba najwyraźniej.

Jak się okazuje Pani Melvina jest dobrą znajomą Chrisa Byrda. Nie powinno dopuszczać się do takich sytuacji, w których sędzia jest w bliskich kontaktach z jednym z bokserów.

"Wynik to skandal", grzmią znawcy boksu i kibice. Wielu znanych bokserów zgadza się z tymi słowami. Nie szczędzą też ciepłych słów pod adresem Gołoty. Uważają oni, że walka przejdzie do historii i Andrzej jest doskonałym bokserem.

Gdyby nie Polak to gala w Madison Square Garden byłaby kompletną klapą. To on "porwał" osiemnastotysięczny tłum.

Więcej na golota.pl

.... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.....

Bardzo ucieszyła mnie wiadomość o walkowerze jaki został przyznany naszej drużynie :) zamiast remisu (1:1)mamy zwycięstwo(3:0).Oby tak dalej ŁKS-ie powolutku zmierzaj ku III lidze.

Czasami wystarczy ze np. gwałciciel dzieci trafia do więzienia na powiedzmy 10 lat ... lub coś takeigo. Przebywanie z przestępcami jest dla tekiego typa czyms gorszym niz kara smierci ... są oni "prześladowani" - pozostali więżniowie znęcają sie nad nim nie tylko w sensie psych ale i fiz. Taki pedofil codziennie sam jest gwałcony przez innych facetów ...
Czytałam kiedyś książkę, nie pamiętam tytułu ... były w niej zamieszczone relacje klawiszy i osób przebywających w zakłądzie karnym. W wiezieniu panuje pewien podział wsrod ludzi tam przebywających. Jeda z grup jest gnębiona przez drugą gdyz wg niej nie zalicza się do "prawdziwych przestępców" Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyc, ale to jak podział na szlachte i wieśniaków ... po takiej lekturze, ciężko jest powiedziec TAK DLA KARY ŚMIERCI ... to co dzieje się tam z niektórymi ludźmi, przerasta nasze wyobrażenia ...

Nkomu nieprzeszkadzja legalne imprezy tylko widac ze taka legalna impreze jest trodniej zrobic niz nielegalna a moze na nielegalna jest wiecej chetnych , bo jakos ten temat lansujecie juz od paru ladnych miesiecy a ja niewidze nieslysze zeby cos z tego bylo

Popieram!!!
Witamy Łks w III lidze

W naszych sklepach sporo towarów ma już ceny unijne a nawet wyższe, ciekawe kiedy przyjdzie jakość unijna? O schludności sprzedawców, higienie - co tu mówić.
co wy na to ?
Pozdrawiam

Cześć.
Co do "cen unijnych" to sami jesteśmy sobie winni. Kiedy tylko w TV powiedzieli, że po wejściu do Unii cukier będzie droższy, ludzie jak dzicy rzucili się, aby zrobić jego zapasy. W związku z tak dużym popytem, wzrosła też cena, co jest jednym z podstawowych praw handlu. Jeśli chodzi o jakość produktów to myślę, że nie mamy się czego wstydzić. Podzielam jednak zdanie przedmówcy na temat sprzedawców i higieny, dyplomatycznie - bez komentarza.

Ewenement w skali świata, chciałoby się powiedzieć...

Zamierzam (w końcu) rozpocząć nauką angielskiego. Nie jestesm jednak przekonany komu powierzyć siebie i swoje pieniądze, żeby nauka przyniosła spodziewane efekty. Na pewno zdania mogą być rozbieżne, ale liczę na Wasze opinie co do BRITISH SCHOOL. Może ktoś z Was lub Waszych znajomych miał z nimi styczność. Będę wdzięczny z info.

Zasanawia mnie jedna sprawa. Kto w ostatnich 5 latach został zatrudniony bez znajomości, protekcji lub politycznego poparcia? Interesuje mnie szczególnie administracja i różne urzędy. Nie chcę żebyście pisali gdzie konkretnie pracujecie (ale jak ktoś ma takie życzenie niech pisze) mnie to nie interesuje. Wpisujcie się odważni i prawdomówni!
Ciekawe ilu sie ich tu znajdzie :)
Może powstanie z tego ciekawostka statystyczna a może i nowa teoria w zarządzaniu zasobami ludzkimi: "Proces rekrutacji w Polsce - teoria a życie"
Żeby dać przykład wpisze się pierwszy!
Dostałem się do pracy dzięki politycznemu poparciu.

Zdaję sobie sprawę, że nie będzie tu wpisów osób które pracują w firmach prywatnych. Właścicielom firm prywatnych zależy na osiągnięciu jak najwyższego zysku a nie poparcia w społeczności lokalnej. A może się mylę?

Fajna akcja!
A może by tak posadzić zakątek 4lomza? - zasadźmy kilka drzewek w jednym miejscu!

http://www.lomza.pl/index.php?wiad=774

Bardzo dobrze, ja też oddalem i jestem z tgo bardzo zadowolony.

Hitler Walczył Dla Polski
Heniek Wpierdala Dobre Pączki
Halne Wieją Do Polski
Hitler Walczył Dla Policji

W Łomży jest ogrom fanów brazylijskich seriali, jak jest z tymi karatami to nie wiem :-D

cze

Teraz już nawet mail'a do nich nie można wysłać, bo nie ma domeny 4lan.pl

Tpsa się bardziej stara z nowa neo+.

Czy to jakiś zamknięty krąg? Czy się można dołączyć ze swoją starczą osobą?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org