Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum Kobiet Łomży |
Ale z którego w polsce jest multum nowogrodów :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum Kobiet Łomży |
SERWIS GSM : jestes w bledzie 6030 idze kodem jak wszystkie inne dct4... Tommek mozesz miec zablokowany licznik kodow jezeli wpisywales kod kilka razy a jak masz zablokowany to kodem juz nie zdejmiesz... z 6030 i 6230 proponuje robic tak 1 - wkładamy do telefonu kartę obcego operatora i włączamy telefon 2 - pojawi się napis: "ograniczenia funkcji telefonu" naciskamy na "cofnij" 3 - pojawi się pole(kratka) gdzie należy wpisać kod (cały, znaki i cyfry) "p", "w", "+" wpisuje się poprzez kilkakrotne naciskanie na * (gwiazdkę) 4 - po wpisaniu proszę jeszcze raz sprawdzić czy kod jest poprawny 5 - jeśli kod się zgadza to należy zatwierdzić na "OK."
|
|
|
A ja napiszę tak: PiS i PO to i tak złodzieje, ale PO mniejsi, więc na nich będę głosować:) Jakoś od czasu, gdy to bracia "Kwa kwa" rządzą nie widzę żadnej poprawy, ale jeszcze pogorszenie sytuacji w Polsce. I co z tego, że PiS coś teraz robi? Każdy głupi i ślepy widzi, że to tylko na pokaz, żeby na nich głosować. Na Jarosława Kaczyńskiego i jego brata nigdy nie głosowałam i nie mam zamiaru. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ja polecam firme Kominex... dobrzy fachowcy, niedrogo, uprzejmie, profesjonalnie, sprawnie, klienci sa zadowoleni. Stawiaja rozne typy kominkow zaleznie od woli klienta. Moge podac dane kontaktowe.
|
|
Sprawdz teraz :)) troche rzeczy poprawilem
|
|
bierz z kupisk...bron Cie Panie Boze z Laskowca :)
|
|
Ren Bingran to moja koleżanka i mówie wam gra w pingla najlepiej w łomży i po polsky czyta się Żan Bingran a nie Bienżan Żen A ten AZS PWSIP to ekipa tenisa stołowego dziewczyny 2 liga chłopaczy 3 liga Po prostu to nazywają się SKTS Wałkuscy Łomża apostata
|
|
tez polecam tam co mikape! w piatnicy na wylocie na jeziorko po lewej stronie
|
|
autochton -> przede wszystkim na jakiej ulicy i osiedlu?? Ceny uwarunkowane są głównie od tego.
|
|
Gianna Naninni - Meravigliosa creatura
|
|
Czemu nie z Laskowca, skoro są dużo tańsze od pozostałych?
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9916&wid=9217633&rfbawp=1190097174.009 ...jesli Ci ze śląskiego zagłosuja na nia to beda idioci... a jak sie dostanie do sejmu to bedzie pozniej narzekanie ze w sejmie to same barany, nieuki itd... ach "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
tańsze ale chłam okropny. masowa produkcja, byle jak aby do przodu < wieczne im odpoczywanie >
|
|
W WINDOW na Bawełnie jest tanio i dobrze. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Weź kartke i długopis i przejdź się po punktach handlowych i będziesz wiedział co i jak...
|
|
na poczcie 1 na placu pocztowym w podwórku drzwi po lewej stronie i schodami na góre. tam jest facet który naprawia wymienia zamkio we wszystkich skrzynakach w łomży i tam szybciej załatwisz _______________________________________- Zbych
|
|
ale te BMW z 100 koni to kibel w porównaniu z 1.9 TDI Ares
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |