Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
będzie miało mniej na wydatki? |
witam forumowiczow!! po ciekawej lekturze nie mogę się powstrzymać od podzielenia się z wami swoim zdaniem, goryczą i żalem, który aż wylewa się ze mnie... (wiem, wiem temat jest o drożejącym chlebie) Polska się rozwija jednak tu w Łomży żyję sie nam szczególnie ciężko... Jestem młodą osoba,wykształconą, pełną energii i chęci do pracy tyleże tej pracy nie mogę w naszym mieście znaleźć i to od dłuższego czasu... Spójrzmy prawdzie w oczy - brakuje nam torów, pociągów, dróg i to dobrych dróg, północna Polska nie ma rozwiniętej sieci komunikacyjnej a jest nam ona na gwałt potrzebna... czemu?? a temu, że zagraniczne firmy, w których pracują moi znajomi emigranci i rodzina otwierają swoje filie w Polsce ale problem polega na tym, że nie w naszym regionie a na zachodzie Polski, bo polski zachód już przed IIwś miał bardziej rozwinięte sieci dróg i torów a wokól Łomzy tyle pól, tyle miejsca na firmy, fabryki, koncerny mogłoby być tyle miejsc pracy i ludzi w Łomży by przybyło, może wróciliby ci co wyjechali - spójrzcie na te chłodne pustki na ulicach naszego miasta i nie tylko ulicach.... a tak gdzie mamy zarabiać pieniądze na te drożejące chleby?? Łomżyńska fabryka mebli, pepees,mleczarnia i prywaciarskie hurtownie... aż przykro pisać... POZDRAWIAM mających prace... i nie tylko ich :) Pifpaf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: będzie miało mniej na wydatki? |
ale jaka szkola napisz cos wiecej o co ci chodzi????????????? Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Bin Laden, Lam Baden czy jakos tak............
|
|
Najlepsze mieso z JBB
|
|
Do gazeli: hmmm fakty o wskaznikach gospodarczych to nie bełkot... ważne żeby dostrzec że w tym kraju żyje się lepiej, wskazują na to chociażby badania optymizmu społecznego który rośnie... Może patrze tez troche inaczej na te sprawy bo ja pod względem ekonomicznym nie mogę akurat narzekać, choć jak każdy chciał bym więcej...
|
|
hej ! własnie bede na pierwszym roku prawa zaocznie , poradz mi co mam wybrać z przedmiotów etykę prawa czy socjologie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |