Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi koniec ulgi na internet? |
kominek to w sanmecie maja adresy fachowców. a co do okien to tanie i dobre niestety nie da sie tego połączyć;/ jak chcesz jakiś namiar to odezwij się na maila krefeld666@interia.pl Ares
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi koniec ulgi na internet? |
a w Zabrzu grają sami górnicy... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja jak Ja... ...wybacz, ale ani nie jestem Kaczmarek, ani nie znam żadnego Necla... ...i daleko mi do takich metod! :) Ares
|
|
Jednym słowem Żenua! PO nie ma ludzi...
|
|
w s8umie to temat do polityki...
|
|
olkidolki siemka chcesz kupic ona dpbre proponuje chcesz kupic okna na całe miłe zycie kup okna z Jedbawnego chcesz mieć kłopot cale życie kup okna w terazycie :D Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
tak.
|
|
chyba wiem ze tam trenuja bo w 3 LO jest remont chyba a ta cibka fajna gościowka smieje sie caly czas spojrzy się na mnie powiem jak kaczor donald i w brecht na całą lekcje lapiej loveley zapoznaj sie z powiedz cześć jak masz na imie skad pochodzisz z tak ją poznałem ze mną na obozie była to po ognisko to jak wracaliśmy straszyliśmy dziewczyny to człowieku bała sie jak nic zobaczyła potem zę to ja i sama podaszła do mnie i taką nibi straszna minke i dla jaj wystraszyłem sie PS ; dla jaj
|
|
dzięki wam wszystkim za informacje pies sie znalazł :D:D dzieki bardzo
|
|
oj bedziesz ise martwil. znajdz samochód ktory ma taki sprzet i sobie wez.
|
|
heheh, dzieki za pochwaly, ale czy macie jeszcze jakies pomysly? W wolnych chwilach rozwijam ten projekt. W przygotowaniu jezyk ESPERANTO (dzieki Kiernek). Ogolnie, musze jeszcze pare rzeczy poprawic. Byc moze troche wyglad uproszcze (cos w kierunku google). Przypominam zainteresowanym, ze kazdy moze miec na swojej wlasnej stronie internetowej :). Planuje rowniez systematycznie rozwijac slownik zarowno pod wzgledem zasobow slownictwa jak i pod wzgledem multimedialnym. Jak zauwazyliscie, spora czesc slownictwa w tlumaczeniu z jezykiem angielskim posiada dzwiekowa reprezentacje hasel :). Postaram sie, by komplet slownictwa angielskiego, jak i stopniowo reszty jezykow -mogl do was przemowic :) tomeknet: Co do MOD_REWRITE, bez java script nie dam rady, wiec troche pozniej nad tym posiedze. Trzeba po prostu sprawic by pewne aspekty kodu pasowaly po wyborze jezyka, wiec na razie niestety musze to odpuscic (robilem male testy juz i to ostatni aspekt, ktory jest do pokonania w drodze do rewrite). Czekam wiec na propozycje udoskonalenia. Zapraszam rowniez do popularyzowania slownika wsrod znajomych, gdyz od jego popularnosci zalezy szybkosc rozwoju. Niedlugo podmontuje jakas fajna domene, jednak najpierw trzeba to jeszcze potestowac. Zapraszam serdecznie! Jezeli znalezliscie jakies bledy -dajcie znac. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Czym kierujecie się przy wyborze drogi do szkoły lub pracy?
|
|
A ja będe grał w Manchasterze United.
|
|
sorka za pomyłkie troszkie sie machnełem :)
|
|
:P Ares
|
|
tommeknet oddaj mi 1 zł !:P bo jak nie to bęcki :D Yo
|