Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w pogrzebie Ks. prałata Jankowskiego uczestniczył Wałęsa? |
Oj Maniuś,Maniuś............... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w pogrzebie Ks. prałata Jankowskiego uczestniczył Wałęsa? |
"Jonasz" czyli Roman Kotliński to redaktor naczelny tygodnika antyklerykalnego "Fakty i Mity". Założył chłopina gazecinę, by z czegoś żyć. Jazda po sutannowych zawsze poczytna. Czytałem kiedyś wywiad z jego wujkiem-księdzem (brat Matki). Marny był z niego kleryk i ksiądz też. Poza tym wszystkich wrzuca do jednego wora. A ja myslę, ze kazdy z nas spotkał w zyciu niejednego porządnego księżulka.
|
|
ogłoszenia...usunać...
|
|
|
Ja tam studiuje juz 2 raz :D 1 raz żuciłem teraz zaocznie marketing studiuję
|
|
w lomzy ci nie pomoga to partacze - bialystok i klinika dermatologii -zalezy dziecko w jakim wieku jak chcesz wygoic na start jest masc elocolm ale pamietaj ze to stery znika wszystko blyskawicznie ale trzeba koniecznie skonsultowac to z jakims lekarzem (tzn czy to napewno atopowe zapalenia skory i dobrac leki oraz diete) pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
Chłopaku gdzie ty masz 4 bramki na autostradzie do świecka.?? Jeżeli chodzi o stacje LPG to zapraszam na map24.de tam ustal sobie trasę i w opcjach zaznacz stacje LPG wydrukuj sobie i masz wszystko. Osobiście polecam Navi i po problemie. Pamietaj ze od roku czasu zjazd jest już w Strykowie na autostradę i lecisz. Teraz będziesz bujał sie w Sochaczewie bo jest wachadełko (remont drogi) ale późniejsz jazda bo autostradzie zrekompensuje katusze. map24.de ma też odpowiednik polski na interi zakładka mapa.
|
|
la roche posay to bardzo dobra marka ale droga a jak napisalam co komu pasuje mnie kosmetyki AA nie uczulaly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |