Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tu-154M; ściął drzewa, ale wylądował |
podbijam temat bo film bardzo ciekawy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tu-154M; ściął drzewa, ale wylądował |
nie wiem, to jakis dialekt katalonski, ale pisany czcionka lacinska :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Na pewno nie w barze
|
|
Spać poszedłem dosyć wcześnie może też dlatego we śnie przyszła do mnie dobra wróżka do ciepłego wpełzła łóżka... Pięknie, miło, słodko było aż nad ranem się skończyło! Mam nadzieję, że i ranek będzie pełen... niespodzianek :)
|
|
Gdzież więc twoja żona była pod kołderka się schroniła baraszkowaliście więc we troje? Oj myśleć się o tym boję :)))))
|
|
W Łomży problemów z poznaniem fajnej dziewczyny z pewnością nie mają uczniowie szkół średnich itd. przecież na codzień spotykają sie z mnóstwem dziewczyn w swoim wieku więc zawsze mogą zawierac nowe znajomości. Gorzej natomiast mają starsi faceci np tacy po studiach czyli od 25 do powiedzmy 35, ponieważ dużo dziewczyn studentek wyjeżdza z Łomży uczyć się i potwierdz sie że w naszym mieście uczniowie i emeryci zostają ;) Pozdrawiam wszystkich singli
|
|
Jestem dość częstym bywalcem różnego rodzaju imprez ( ;) ) i moje spostrzeżenie jest takie: tak jak wielu fajnych facetów nie może znaleźć kobiety - tak wiele fajnych kobiet nie może spotkać swojej drugiej połówki. A wystarczy się rozejrzeć, nawet na dyskotekach. Ludzie po prostu się mijacie. Rozejrzyjcie się bardziej IMO
|
|
gdzie? odpowiedz jest oczywista w kosciele
|
|
Im lookin for people who live in Poland especially in Lomza. I am curiouse there is someone here :) I asked with my reason. Pls dont write nothin stupid here.. I wait for seriously answeres Greetings
|
|
:) po angielsku :) haha
|
|
ja tam chodze i jak na razie sobie chwale:)
|
|
Cytat: Trolleknet to liczba mnoga? ? ;)
|
|
Nie cierpie na migrenę ale dzieki za post....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |