piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marszałek

Po prostu PIS potrzebuje do swego komanda nowego narybku.
Za komuny najlepszych speców szkolono w Moskwie, teraz w Toruniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marszałek

a niech ma i 10 tych maybachów. ja ich nie wspomagam a zauważyłem ,że w naszym kraju na ludzi którzy doszli do większej kasy zaraz się szykanuje. ma chłop łeb na karku i tyle. przecież na siłę z kieszeni nie wyciąga. Adall ma całkowitą rację. w kraju ,gdzie więszkości się najbardziej opłaci siedzieć w domu Rydzyk robi dobrą kase:P hehe ja mu życzę jak najlepiej w tym jego biznesie:P a gamonie niech dalej siedzą na dupskach i zazdroszczą:P

a co z pubem "pod ratuszem"?ten tez juz od dawna stoi zamkniety pod przykrywka remontu;/ czy jeszcze kiedykolowiek bedzie czynny?wiecie moze cos na ten temat?

a może wiecie kto będzie dbał o bezpieczeństwo uczestników na tej imprezie?
bo po ostatnich wydarzeniach-na Agrodence w jeziorku- to trochę się obawiam ;)

UWAGA NA MONDEO NA BSU Z DLUGA ANTENA CB, I NA RADIOWOZY DROGÓWKI TEŻ Z OWYMI ANTENAMI. TERAZ WIEDZĄ WSZYSTKO OD KIEROWCÓW TIRÓW

ehh... słyszałęm ze na mundurki wyjdzie po 130 zł na osobę ... =.= ...
bez komentarza... najlepiej kupić i uszyć samemu na wzrór istniejącego mundurka... Wiele osób tak robi.

spoko nuta :)

WIDZE WLASNIE JAK BARDZO JESTES INTELIGENTNY.... CHODZI O TO ZE BEDZIESZ INFORMOWAL GDZIE STOJA TO JUZ MASZ CIEPLUTKO JAK CIE ZATRZYMAJA :d

NIE UZYWAM CB :)
UZYWAM SKANERA ZEBY PSOW SLUCHAC......NAWET JAK WKURZYSZ KOGOS KTO MA CB I BEDZIE ZLOSLIWY TO PODA TWOJE BLACHY NA 19-TCE A ZA PARE KM BEDZIESZ SIEDZIAL NA PLASTIKOWEJ LAWECZCE W POLONEZIE I BEDA CIE ROZLICZAC

rudy błazen z druhem

http://www.lomza.pl/index.php?wiad=912

Znając życie to za długo w takim stanie nie postoi albo jaga zamaluje i coś od siebie dopiszą albo nasi Pseudo Kibole .

ale dyskusja na poziomie......... nie ma co ! Ja słyszałem, że mają też internet. I teraz będą wiedzieli, że scanning505 ostrzegł kierowców tirów przed podstępną policją wyposażoną w CB radio. No, nie zazdroszczę Ci. Albo długi wyrok albo przynajmniej szmatą od matki po gębie.

chyba zartujesz :D Zamontowali CB, zeby pewnie falszywe info puszczac w eter :D np. stoja sobie na ograniczeniu do 60km/h i wolaja "na xxx czysto" i juz maja paru ;) Z tym podawaniem blach to nie beda mieli podstaw, zeby kogokolwiek ukarac. Chyba, ze jakis policjant z drugiej radiolki im to nada ;)

tam buduja 5 Biedronke i to nie sa żarty tylko prawda jeszcze 4 niezbudowali ktora ma byc na Wojska Polskiego a tu 5 eh..sami sie przekonacie jesli nie wierzycie :)

ale to macie odkrycie juz oddawna to wiadomo ze policja ma cb

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org