Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma w natarciu .... :) |
taa. nie bedzie już potrzebny bo mnie psy wgryzą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma w natarciu .... :) |
pewnie jakis wkulkowany zespol bedzie wgrywal jakies przeboje :)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
albo banda pijaków wpije wsiebie po 0,5 i zaczną wśpiewać "storotka wzrosła polna". dopiero wtedy zaczną wkulkowywać się gdy wspróbują wstać:) _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
a gdy wstana beda wskakiwac pod scena :)) glosno wkrzyczec, a gdy sie zmecza dalej beda sie wkulkowywac niedaleko sceny:))
|
|
markac: a ja osobiścię najbardziej lubię pisać w C++ moja pierwsza zabawka to był Pegasus - około 16 lat temu. Bawiłem się tym dość dłuugi czas dopóki nie rozebrałem go :) Grało się w różne gry. Lubiłem te z tzw. "złotej czwórki" - MicroMachines itd. Kolejną rzeczą był już zwykły PC - NFS U2 i to w co najbardziej się wgrałem: WarCraft III (Reign of Chaos oraz Frozen Throne). Teraz już praktycznie nie gram.
|
|
nieładnie w siebie dużo wpijać
|
|
Kto go zastąpi? Typowania!
|
|
Jeszcze stoi, a jeśli już to na parkingu przed Reymonta 2
|
|
Aha, Ja jak ja - z tego zdjecia malo ludzi mnie pozna, dlaczego nie wrzuciles innego, skoro i tak sie boisz. Bylo wrzucic wszystkie. Czy moze uwazasz, ze na innych wyszlam duzo lepiej i ze nie potwierdza sie twoje slowa o tym, jak to okresliles, kaszalocie? Poza tym zdziwilbys sie, ale bardzo bliska tobie osoba - z twojej rodziny - wisi spora kase mojej rodzinie..:-) Aha, jeszcze jedno...kiedys byles u mnie w domu:-) Skoro wiec mnie znasz- wiesz gdzie mieszkam:-) To taka mala podpowiedz:-) Czlowieku, miales juz klopoty z policja... chcesz jeszcze? Zdejmij te zdjecie z forum, nie jestes nietykalny, uwierz:-)
|
|
A myślałem że chodzi o koparki lub czyt. Buldożery ;) , martwisz się ? zapłacą lub odpracują za szkody .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |