wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma w natarciu .... :)

taa. nie bedzie już potrzebny bo mnie psy wgryzą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma w natarciu .... :)

pewnie jakis wkulkowany zespol bedzie wgrywal jakies przeboje :))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

albo banda pijaków wpije wsiebie po 0,5 i zaczną wśpiewać "storotka wzrosła polna". dopiero wtedy zaczną wkulkowywać się gdy wspróbują wstać:)

the thruth tracker

a gdy wstana beda wskakiwac pod scena :)) glosno wkrzyczec, a gdy sie zmecza dalej beda sie wkulkowywac niedaleko sceny:))

markac: a ja osobiścię najbardziej lubię pisać w C++

moja pierwsza zabawka to był Pegasus - około 16 lat temu. Bawiłem się tym dość dłuugi czas dopóki nie rozebrałem go :) Grało się w różne gry. Lubiłem te z tzw. "złotej czwórki" - MicroMachines itd.
Kolejną rzeczą był już zwykły PC - NFS U2 i to w co najbardziej się wgrałem: WarCraft III (Reign of Chaos oraz Frozen Throne).
Teraz już praktycznie nie gram.

nieładnie w siebie dużo wpijać

Kto go zastąpi? Typowania!

Jeszcze stoi, a jeśli już to na parkingu przed Reymonta 2

Aha, Ja jak ja - z tego zdjecia malo ludzi mnie pozna, dlaczego nie wrzuciles innego, skoro i tak sie boisz. Bylo wrzucic wszystkie. Czy moze uwazasz, ze na innych wyszlam duzo lepiej i ze nie potwierdza sie twoje slowa o tym, jak to okresliles, kaszalocie?

Poza tym zdziwilbys sie, ale bardzo bliska tobie osoba - z twojej rodziny - wisi spora kase mojej rodzinie..:-) Aha, jeszcze jedno...kiedys byles u mnie w domu:-) Skoro wiec mnie znasz- wiesz gdzie mieszkam:-) To taka mala podpowiedz:-)

Czlowieku, miales juz klopoty z policja... chcesz jeszcze? Zdejmij te zdjecie z forum, nie jestes nietykalny, uwierz:-)

A myślałem że chodzi o koparki lub czyt. Buldożery ;) , martwisz się ? zapłacą lub odpracują za szkody .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org