wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Jarek zapłaci za reklamę?

Koniec świata, wszyscy zginiemy :D :P haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Jarek zapłaci za reklamę?

czubek:

widać że nie czytałeś uważnie to już było omówione a poza tym daj tematowi umrzeć śmiercią naturalną i nie prowokuj ludzi żeby się znowu wyzywali...

Mi sie zdaje, ze przywaliło na fortach w Piątnicy. Mieszkam tam i jak raz pzywaliło to szyby w oknach się zatrzęsły.

agawa napisał(a):

> a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy

heeh masz rację ;p

mi sie wydaje ze to gdzies w strone ksiecia janusza albo dalej. moze w kosciol?:)

Przywaliło w tajną siedzibę Leppera! Prosto w Giertycha, bo sie nie zmieścił w całości i coś mu wystawalo! Nie ma koalicji! Zaraz się popłaczę!

-To było w rejonach ''Zawady-Przykoszarowa'' bo centralnie na przeciwko mnie błysnęło a wtedy stałem prosto do ''Zawad''.

-A No właśnie nigdy ci PC-ETA nie spaliło ? mi raz VHS się spalił i zasilacz od kompa ;)

goryl goryl niech ci padnie karta w noki 330 to zobaczysz czy bedziesz polecal:( znam to powiedzmy z doswiadczenia zawodowego - szrot - ja polecam hp z serii rx57.. stabilne dobre wykonanie rozsadna cena -moze tez byc mio 550 ale to juz nie to

*** *** wyłóż szmal na stół i ŁKS będzie w Lidze Mistrzów.

Nie jestem fanem piłki nożnej, ale chyba za dużo oczekujemy od łomzyńskiego klubu.
Jaka kasa, tacy działacze, piłkarze , trener i takie warunki treningowo - szkoleniowe.
Kilkudziesieciu fanów i kilkuset sympatyków(fantastów), to za mało jak widać, aby marzenia się spełniły.

no tak, ale ostatnio tez jakos wody nie bylo bo cos plukali..... pozatym w nocy po 1:00 tez brak cieplej bo jakies pompy nie dzialaja...

Po co ciepła woda na wsi, że się tak spytam ?

DiDi

nie współczuj tym co byli na zewnątrz ... bo oni doskonale sie bawili, hehehehhe

ja mówie o internetowych!! a nie stsach, bo o ile wiem to w STS-ach nie można grać przez internet

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

acha, dodam ze WIT ma scisla wspolprace z PAN i mozesz pozniej starac sie o DR :))

W tym klubie ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki myślę że brakowało nam w okolicy takiego klimatu

spaliły mi się swiatełka choinkowe

No to juz tamte strony do jeziorka na milano jezdzic niebeda tylko w tym exit night bedo sie bawic. pod taka sama nazwa na greenponcie w NY jest klub. Moze to ma ze soba jakies powiazania??? Duzo z tamtych stron mieszka na greenponcie tzw. turystow zarobkowych.

Najblizszy KLUB, to Metro W BIAŁYMSTOKU ... takie nieduze, bym powiedzial kameralne miejsce... Szczerze mowiac to podobno nawet wsrod znanych europejskich Dj'ów jest znany, aczkolwiek lata swoje swietnosci ma za soba .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org