Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 21: Kto z nami? |
Przy okazjii pozdrowienia dla Zico, Odyszeusza, Zielonego kombajna, Banki piwa, Mustanga , Andrzeja LO154 , Majstra, Babla, Krzysi , Malej,Kaski, Ronda,i dla wielu , wielu innych ..... To byly wspaniale czasy...... 73,88 2LO59 op.ADAM QTH Bristol CT
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 21: Kto z nami? |
Ja tam już mąkę i cukier od trzech miesięcy zbieram. A co? Na koniec świata jak znalazł!
|
|
tomeknet ten post wnosi bardzo dużo Ktoś daje głupia odpowiedź na poważny temat a w nastepnym poście ten co tak głupio odpowiadał ma pretensje do innych że to oni go nie szanują i nikt poważnnie go nie traktuje więc jakby tak każdy pilnował siebie chociaż tak troszeczke to mo że wreszcie zapanowałby tu ład i porządek
|
|
miales kiedys soczewki jednorazowe? nie wiesz dobre one?? ja chodze na dmowskiego i tez polecam
|
|
Od dwóch dni z budowy na Kazańskiej wyjeżdżają ciężarówki i wjeżdżają drugim wjazdem od strony pól. Wywożą przy tym takie ilości błota na kołach że niedługo nie będzie widać asfaltu. Z tego co wiem na cywilizowanych budowach albo się czyści koła albo sprząta asfalt. Czy takimi sprawami zajmuje się zarządca drogi czy jest to w kwestii nadzoru budowlanego inwestycji ?
|
|
Ribes31 Zwracam honor masz rację sam znam takich "tatusiów" .Sam przysięgłem sobie że taki nie będę.Córka postanowiła iść mieszkać z Matką a Syn powiedział że będzie ze mną.Myślę że uda nam się być razem.Chociaż Żona za wszelką stronę stara się go przęciągnąć do siebie.A ja zostawiam decyzję w jego rękach.Bez żadnych przekupst itp.Swiat dla mnie zaczyna nabierać barw. :)
|
|
Grupę krwi najlepiej jest wybić na tzw. "nieśmiertelnikach" jak również imię nazwisko czy adres. Zazwyczaj na czymś takim można też wybić informację o szkłach kontaktowych, jeżeli zostanie wolna linijka.
|
|
1. 40 minut i jestes nad jeziorami, 2. 1,5 godziny i jestes w stolicy (jesli potrzeba) 3. 4 godziny i jestes nad morzem, 4. 5-7 godzin i jestes w gorach 5. 10-20 minut i jestes w pracy (w ktorym miejscu bys nie pracowal) 6. 20 minut nawet w godzinach szczytu, przejedziesz autkiem z jednego konca miasta na drugi 7. Rzeka, las. potrzebny, 1. Porzadny sklep/centrum handlowe, chociaz stokrotka juz jest jakas namiastka - jesli chodzi o spozywke 2. Porzadny basen 3. Porzadne kino 4. Porzadne tereny rekreacyjne nad rzeka 5. Porzadne miejce pracy ale ja i tak nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej. Do kina zawsze mozna sie smignac do W-wy, czy O-leki, Do sklepow tez. Na basen do Zamrbowa. A prace znalesc w B-stoku i dojezdzac codziennie 40 minut ;o)), tylko wtedy nie ma pkt 5 ;o)) Pozdrawiam
|
|
marm o czym ty piszesz? raczej kazdy wie ze 4lomza.pl jest beznadziejna a popularnosc zawdziecza dobrej reklamie... a forum to juz w ogole.
|
|
poszukuje kogoś, kto zaprojektuje mi dom jednorodzinny, jesli macie jakieś namiary to prosze o pomoc
|
|
nie techno jak juz mowilam:) i spiewa tylko facet. wczoraj tak kollo 1 w nocy ja slyszalam:) spiewa cos "and ajjjjj...." cos tam cos tam. teraz jak ja bede slyszala to wslucham sie w tekst i wiecej zacytuje:) ale moze ktos kojarzy odrobinke?
|
|
1:2
|
|
szkoda tylko że jest stabilny na nie więcej jak połowie komputerów
|
|
Gazela... ja sie zakochalam i jak zasne o 3 jest cacy... trzeba znalezc inny sposob:)) ![]()
|
|
To polecam pieczywo w białymstoku. smacznego!bleeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
|
|
Witam, 40 zł za usługę. Jak Cię interesuje skontaktuj się. Pozdrawiam MirekO
|
|
Tak, to prawda. Kobice GKSu zablokowali dorge i musiała interweniować policja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |