piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński negocjuje z Napieralskim

polecam hudego z pieknej ale nie mam numeru popytaj na rewirach o niego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński negocjuje z Napieralskim

raver jesteś cienki jak polsilver, jeżeli mozna mówić o orgyinalnośi w twoim wykonaniu to jako prawdziwka

Joker? Dmowskiego. dokładniej? Zaraz obok byłego wejścia do monopola w Alexie(była nazwa sklepu teraz coś z Euro jest)No i naprzeciw bloku 3.
. Szkoda że nie mam dokładnej nazwy do numerów ulic;P i nie potrafie dobrze tłumaczyć:(:D ale przynajmniej nakierowałem:D:D

mniej wiecej wiem :) bede szukać dzięki :)

mnie też brakowało z początku pewnych programów które miałem na windowsie.
Teraz jest odwrotnie. Brakuje mi tego w Windowsie co mam na Linuksie + inne "gratisy"

ja bym te a6 na żyletki przerobił... i tak pewnie walone z każdej strony, a helmut jeszcze dopłacił, żebyś je wziął lol

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ehhh ja tez moge podrzuc plytki z ubuntu do redakcji :)) i nie tylko z ubuntu mam jeszcze przecież kubuntu, edubuntu i xubuntu :))

Koniec kalendarza majów pewnie dla tego, że im sie środki do zapisywania tego skończyły :D Morze znajdą kalendarz czerwców :D? :D

stają na dworcu autobusy relacji Warszawa - Węgorzewo, więc przez Olecko przejeżdżają...

poza tym: co to za uczelnia w takiej dziurze jak Olecko?

Może ktoś z Was oriętuje się czy istnieje w Łomży lub w woj. podlaskim, mazowieckim, warmińsko-mazurskim jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?

Troche dziwny ten topik. W koncu Ubuntu w Łomży na pewno jest juz jakis czas bo sporo osob ma neta, i dziwne ze oryginalne plyty zostawiles skoro kazdy moze sobie sciagnac wypalic i ma oryginal.

Czy wie ktoś może co sie dzieje z juniorami ŁKS'u Łomża, czy grają w jakiejś lidze?? Mnie to naprawdę boli, że przychodzą zawodnicy z niższych lig, a nie ma miejsca dla naszych młodych wilków... :/ Może ktoś z was ma jakieś bliższe info na ten temat (na stronie ŁKS'u nie ma nic istotnego). Ktoś może ma jakieś info np. sparingi, mecze ligowe itd... Może warto by tak zainwestować w młodzież?

Witam
Szukam dobrego i niedrogiego Lakiernika, który polakierował by mi zderzaki, bo są poobdzierane. Kolor biały. Może być jakiś chałupnik, oby robota była OK.

Ktoś zna kogoś dobrego,

Proszę o kontakt na mail Lubecki@epf.pl lub GG 8388246 ,A także poprzez forum.

Radzik na al. Legionów koło jednostki jest komis możesz tam popytać troszkę się znają.

a moze refren brzmi" I'm gonna live forever"?

Witam, no i h.... z wiz do ameryki. Wyniki głosowania ich "parlamentu" dają Polakom ostrtzeżenie, aby nie podskakiwali i dali więcej "mięsa" oraz kasy na popier..... wojnę busha.

Pozdrawiam
MirekO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org