Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński negocjuje z Napieralskim |
polecam hudego z pieknej ale nie mam numeru popytaj na rewirach o niego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński negocjuje z Napieralskim |
raver jesteś cienki jak polsilver, jeżeli mozna mówić o orgyinalnośi w twoim wykonaniu to jako prawdziwka
|
|
Joker? Dmowskiego. dokładniej? Zaraz obok byłego wejścia do monopola w Alexie(była nazwa sklepu teraz coś z Euro jest)No i naprzeciw bloku 3. . Szkoda że nie mam dokładnej nazwy do numerów ulic;P i nie potrafie dobrze tłumaczyć:(:D ale przynajmniej nakierowałem:D:D
|
|
mniej wiecej wiem :) bede szukać dzięki :)
|
|
mnie też brakowało z początku pewnych programów które miałem na windowsie. Teraz jest odwrotnie. Brakuje mi tego w Windowsie co mam na Linuksie + inne "gratisy"
|
|
ja bym te a6 na żyletki przerobił... i tak pewnie walone z każdej strony, a helmut jeszcze dopłacił, żebyś je wziął lol ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ehhh ja tez moge podrzuc plytki z ubuntu do redakcji :)) i nie tylko z ubuntu mam jeszcze przecież kubuntu, edubuntu i xubuntu :))
|
|
Koniec kalendarza majów pewnie dla tego, że im sie środki do zapisywania tego skończyły :D Morze znajdą kalendarz czerwców :D? :D
|
|
stają na dworcu autobusy relacji Warszawa - Węgorzewo, więc przez Olecko przejeżdżają... poza tym: co to za uczelnia w takiej dziurze jak Olecko?
|
|
Może ktoś z Was oriętuje się czy istnieje w Łomży lub w woj. podlaskim, mazowieckim, warmińsko-mazurskim jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?
|
|
Troche dziwny ten topik. W koncu Ubuntu w Łomży na pewno jest juz jakis czas bo sporo osob ma neta, i dziwne ze oryginalne plyty zostawiles skoro kazdy moze sobie sciagnac wypalic i ma oryginal.
|
|
Czy wie ktoś może co sie dzieje z juniorami ŁKS'u Łomża, czy grają w jakiejś lidze?? Mnie to naprawdę boli, że przychodzą zawodnicy z niższych lig, a nie ma miejsca dla naszych młodych wilków... :/ Może ktoś z was ma jakieś bliższe info na ten temat (na stronie ŁKS'u nie ma nic istotnego). Ktoś może ma jakieś info np. sparingi, mecze ligowe itd... Może warto by tak zainwestować w młodzież?
|
|
Witam Szukam dobrego i niedrogiego Lakiernika, który polakierował by mi zderzaki, bo są poobdzierane. Kolor biały. Może być jakiś chałupnik, oby robota była OK. Ktoś zna kogoś dobrego, Proszę o kontakt na mail Lubecki@epf.pl lub GG 8388246 ,A także poprzez forum.
|
|
Radzik na al. Legionów koło jednostki jest komis możesz tam popytać troszkę się znają.
|
|
a moze refren brzmi" I'm gonna live forever"?
|
|
Witam, no i h.... z wiz do ameryki. Wyniki głosowania ich "parlamentu" dają Polakom ostrtzeżenie, aby nie podskakiwali i dali więcej "mięsa" oraz kasy na popier..... wojnę busha. Pozdrawiam MirekO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |