czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyścig do żłoba UE trwa!

Wszyscy widzę walą sarkazmem, ale ja z innej beczki. Widac, ze Państwo mało wykształceni.

Ja osobiscie jestem za zalegalizowaniem narkotyków i prostytucji. Nalezy zrobić to jednak tak jak się należy. Na narkotyki w zalezności od stopnia uzależlnialności trzeba nałożyć podatek akcyzowy, szczegółowo określić zasady produkcji i dystrybucji, wprowadzić koncesjonowanie zarówno produkowania jak i rozprowadzania. Określić miejsca, w których możnaby sprzedawać i spożywać narkotyki a także nałożyć szereg podatków i opłat z tego tytułu. Moznaby także wproadzić specjalna stawkę VAT na tego rodzaju używki (powiedzmy 80%). No i na koniec wprowadzic trzeba by specjalne warunki rozliczania rozliczania fiskalnego działalności produkcyjnej i dystrybujcyjnej takiego towaru.

Wtedy gwarancja, że mało ludzi byłoby stać na takie rzeczy, a jeśli już to skarb państwa by nieźle zarobił. Podobne mam zdanie jesli chodzi o prostytucję, tyle że nalezy wprowadzić comiesiączne obowiązkowe badania lekarskie no inne opisane wyżej.

Pozdrawiam narkomanów, niech umieraja szybciej i odciążą pomoc społeczna i inne markoty i konary.

TSCHUSS!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyścig do żłoba UE trwa!

VECTRA, MULTIMEDIA....

....słowem....

KABLÓWKA!!!

Poza tym jedna z drugą możesz zawsze sie nie rozebrać i iśc do innego lekarza, na przykład płci żeńskiej. Nikt Ci nie każe chodzić do Cyndzasa i nie masz ŻADNEGO obowiązku rozbierania się.

Po co więc takie bzdety tu wypisujesz. Może poprostu Ci się to podobałom tylko probujesz zrobić aferę. Idź na policje zamiast wypisywać tu kretynizmy.

A może ty lubisz jak ci się rozkazuje.....<:O""

Czasami bywalo tak ze tylko on przyjmowal. Ale to prawda mozna do niego nie chodzic. Moje kolezanki nie chodza!
Wypisuje takie bzdety bo mam ochote. Zeby mi sie podobalo to bym nic nie PISAŁ. Afery nie chcialem robic tylko sie przekonac czy duzo dziewczyn mialo takie szczegolne badania.
P.S.Prosilem zeby wpisaly sie dziewczyny.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org