Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzygać chce się - szkic piosenki |
Żubrówka z sokiem jabłkowym Proporcje wedle uznania;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzygać chce się - szkic piosenki |
Zdecydoanie "Chilli pizza" i "Savana" na ul. Browarnej
|
|
korupcja-sejm DiDi
|
|
a toś może próbował porozmawiać z policją żeby zorganizowali kawałek drogi? czy parkingu? nie jestem przeciw motocyklistom, gdyby mnie było stać pewnie bym sobie kupił jakiś motorek. ale sprawa jest warta dłuższego zastanowienia się a może przede wszystkim działania w celu zalegalizowania w łomży np. wyścigów motorów czy czegoś w tym stylu. odpowiednie zaplecze techniczne i można zrobić w łomży jakąś imprezę w tym stylu... fajne motorki dobre auta. to była by druga zaraz po gościńcu impreza w łomży pod chmurką...
|
|
No fakt, z tym Spritem to czasem troche za słodko :), co do sex on the beach to już się nasłuchałam o tym drinku od koleżanki, która raczyła się nim namiętnie w USA :), podobno też PRZEPYSZNY. Chyba grzech nie spróbować ;).
|
|
No ładnie będzie... ale żeby wyjechać z Mazowieckiej (np w Prusa) nadal trzeba będzie pól osiedla objechać:(
|
|
a po ile teraz biorą egzaminatorzy , żeby nie obrazic człowieka ????
|
|
bo jadac samochodem czują sie lepsi ?? mizuro a jak myslisz kto przeżyje w kolizji drogowej ? kierowca samochodu czy rowerzysta ? odpoweidz chyba znasz ..
|
|
kobieta - żebro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |