Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent przegrał sprawe w sądzie |
Byl sobie mietek zul... dniem i noca przewalal gnoj... az pewnego dnia... kapnol sie ze na podworzu rozrzutnik ma... az go krew zalewa.... widzac ze zostalo jeszcze pół chlewa... ni hu*a, bierze pół litra i polewa.. :D nic więcej do życia mu nie potrzeba ... samogonka lepsza od chleba bo gryźć nie trzeba.. Fracik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent przegrał sprawe w sądzie |
przekaznik pompy albo pompa, zapraszam na www.hondatech.pl, samodiagnostyka to podstawa!!
|
|
ło to chodzi ze budują rondo
|
|
Po dwa razy :P jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kolejny super teledysk lomzyniakow....:D:D:D:D:D:Dwidac ze chlopacy maja talent!!!
|
|
jaki teledysk? Pifpaf
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no wlasnie, jaki??
|
|
Na dodatek.... dla przykladu podam to ze: - jakis czas temu w zambrowie probowal mnie zatrzymac Polonez Caro (nieoznakowany patrol policji) za wyprzedzanie na ciągłej. nie zatrzymałem się i z tego powodu w sądzie przyznano mi rację: 1. samochód nie był oznakowany jako pojazd policji 2. ze obawialem sie ze moze to byc ktos kto chce mnie wysadzic z samochodu ;-) Jakim prawem mam zatrzymac sie dla straży miejskiej? ich auta nie posiadaja nic takiego co ma mnie przekonac do zatrzymania.... Borys-50
|
|
ja sie pisze na 100%. ostatnio zorganizowalem splyw byl nawet temat. ale to jest dosc dluga trasa jak na splyw i pozatym wolabym na biebrzy: lepsze widoki.
|
|
kacperek89 a mialbys jeszcze paru chetnych na splyw???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |