poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gałązkowa przegrała - już dyrektorem nie będzie.

Parę miesięcy temu dość głośno było o powstaniu w Łomzy podstrefy Suwalskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej. Dziś jest o tym cicho. Poza tym właściciel terenów po bawełnie zlikwidował w ostatnim czasie bocznicę kolejową, która prowadziła z łomżyńskiej stacji na tereny przyszłej strefy ekonomicznej a samą działkę przekazał miastu w zamian za inną.

Wydaje mi się troche dziwne, że:
Po pierwsze - likwiduje się bocznicę kolejową mimo że podstawą działania stref ekonomicznych w całej Polsce jest łatwy dostęp do infrastruktury kolejowej. Likwidując tory automatycznie zmniejszono atracyjność inwestycyjną przyszłej strefy.
Po drugie - dziwi mnie, że miasto oddało prywatnemu podmiotowi działkę przy bawełnie (której cena pewnie wzrośnie po uruchomieniu strefy) w zamian za nieprzydatną nikomu wąską działkę po bocznicy kolejowej. Przecież na terenie po bocznicy nie da się zbudować nawet ulicy, bo wał jest za wąski.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gałązkowa przegrała - już dyrektorem nie będzie.

Treść jest ukryta

z kąd mogłabym sciągnąć program do dzielenia utworów muzycznych??? nawet nie wiem jak taki sie nazywa....prosze o pomoc

a moim zdaniem bez sensu to jest narobia tych rond a potem sie dziwia ze kierowcy narzekaja ze jezdzic sie nie da... jezeli maja byc takie jak te 2 na sz. zambrowskiej to totalna glupota

tak boss albo salon na al legionow black red white fajne mebelki, fajne sa jeszcze w 4+ ale w cenie

angella

ale temat ;/

Powiedz mi jedna rzecz Ptysiu, czemu wiekszosc Twoich postow mowi o tym jacy to inni ludzie sa debilni, chamscy, glupi, prosci.
Wyglada mi na to ze Ty nie robisz nic innego tylko siedzisz i calymi dniami szukasz potwierdzenia jaki to swiat jest brzydkii paskudny a Ty jestes jedynym ktora to widzi i musi sie podzielic swoimi zlotymi myslalmi z calym swiatem.

Ja nie mialem nawet pojecia ze taki portal istnieje, ale jak przeczytalem ten watek to zajrzalem sprawdzic o czym Ty wlasciwie piszesz? No i wlasnie tez mnie zastanowilo to, ze trzeba miec wlasne konto u nich zeby w ogole kogokolwiek ogladac?

No wiec skoro to jest taka bzdurna strona doumentujaca upadlosc rodzaju ludzkiego, to po co:
1. Szukales w ogole takiej strony?
2. Wszedles na nia?
3. Zalozyles konto?
4. Korzystasz z tej strony (ogladasz ludzi)?

A pozniej umieszczasz watek w ktorym mieszasz tych ludzi z blotem i wysmiewasz.
Nie wnikam czy to sensowne ze oni tak umieszczaja te fotki.

Poswiecasz tyle czasu, na to zeby popodgladac tych ludzi, a pozniej sie z nich smiejesz.
Jedyne co masz nam do powiedzenia to to, ze dookola zyja same "buraki", prostaki, idioci, zalosne barbie itd.

Nie chce cie urazic, ale mnie sie wydaje, ze Ty masz wiekszy problem niz cala ta szara masa ludzi ktorzy Cie tak irytuja.
Problem z samym soba.
Zamiast tyle siedziec w sieci i wyszukiwac dowodow upadku ludzkosci, chyba lepiej poswiec troche czasu tylko dla siebie

pozdrawiam
i licze ze w koncu przeczytam cos rzeczowego, a moze nawet wesolego Twojego autorstwa

PS. Takie notoryczne obgadywanie ludzi to tez nie jest ladna cecha....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org