Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat nam z lewa, świat nam z prawa... |
Gdyby głupota zabijała... ... to parlament byłby ekspozycj± foteli" ...to Polska byłaby całkowicie bezpartyjna" ....to politycy byli by bezrobotni ...to ewolucja wykształciłaby jaki¶ mechanizm obronny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat nam z lewa, świat nam z prawa... |
Dlaczego na przejeĽdzie w Konarzycach stoi znak stopu, przy takiej ilo¶ci odprawianych poci±gów w Łomży? Czy ruch jest jak na Victoria Station ? Może ustawić zapory dla poci±gów tak jak to jest na przejeĽdzie kolejowym w Zambrowie? Ile Was kosztowało nie zatrzymanie się na znaku stopu?
|
|
Gdyby głupota zabijała... to parlament byłby ekspozycj± foteli" to Polska byłaby całkowicie bezpartyjna" to politycy byli by bezrobotni to ewolucja wykształciłaby jaki¶ mechanizm obronny, a natura stworzyłaby nowego wirusa
|
|
Pewnie, że potrzebna, ale wtedy istniej±ce prywatne ledwo by zipały lub która¶ by padla. Majka i tak jeszce tylko maturka i napewno wywędrujesz z Łomży, je¶li dobrze trafiłem. Powodzena.
|
|
Czyż można słusznej nie wysłuchać rady? Ważniejsze jest jednak to, by jej wysłuchawszy zmienić, co złe. Konfucjusz
|
|
Ale ja się na razie nie żenię!! ;) Dariusz mnie przekonał, że życie "na wolno¶ci" jest 100 razy lepsze niż życie w małżeństwie :) Poczekam jeszcze z 4-5 lat aż mi takie przekonanie minie.
|
|
Człowiek szlachetny, niczego z uporem trzymać się nie powinien ani niczego z góry odrzucać, a zawsze stawać po stronie tego, co prawe. Konfucjusz
|
|
Czas życzeń: ...a ja mam nadzieję, że zima "nie zaskoczy drogowców" i że jad±c do szkoły ( notabene po jedenym z najbardziej używanych traktów) będę miała porz±dnie od¶nieżona drogę... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |