piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gościniec łomżyński

jak w temacie .... ktos sie wybiera na ta impreze ??? jak myslicie kolejna lipa ? czy jednak jakas fajna impreza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gościniec łomżyński

ja sie wybieram z braku innego zajecia... a czy bedzie fajnie? mam mieszane uczucie, ale przejde sie tak z ciekawosci dla rozrywki :) poki co jestem pozytywnie nastawionaa!!

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

kiedy jest ten gościniec?

Jaki gościniec?Nic mi nie wiadomo:/

Podobno 21lipca

http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2007-7-21&miesiac=7&wyd=1421
proszę:) a no ja chyba też sobie pójdę:D

o i MEGA DANCE bedzie :D
powedz czemu trudno tak tralalala :p

chyba pojde :P
jezeli chcecie pobawic sie juz od jutra to zapraszam do Jedwabnego :)

Dni Jedwabnego 13-15 lipca 2007 r.
PROGRAM:

http://www.jedwabne.pl/asp/start.asp?page=artykul&tytul=Aktualno%B6ci&dzial=Aktualnosci&menu=&nr=360

A co to jest Mega Dance , to jakiś folk?

hahahahaha gwiazda wieczoru FOKUS hahahhaha czytajac ten program usmialem sie xD

i z czego tu się śmiać Mint90 ? Jaki budżet imprezy taka gwiazda.

wazne, ze cos sie dzieje :) podobno nic nie ma, a jak przychodzi co do czego to smiechy i durne zachowania... zrobcie sami cos lepszego, a my sie posmiejemy :)

dokładnie kitek - popieram

tez popieram najpierw smiechy hihy a co do czego to wyja krzycza i spiewaja pod sama scena jeszcze w kolejce po autograf sie ustawiaja hehehe

a ja pojde :) co z tego ze disco czy tam focus czy mega dance( tak naprawde to przy tych rytmach odchodza najlepsze wyglupy mozna sie wyszalec),moze byc fajnie i tak naprawde to dawno nie bylo nic w lomzy organizowane, a ja uwazam ze imprezy powiny zaczynac sie od wiosny ( jesli nie stac miasta na koncerty to jakies regionalne imprezy ) jakies konkursy turnieje czy cos takiego ... i wiadomo latem to miasto powino zyc zabawa ...a nie tylko zachecac do siedzenia w domu

pozdro dla

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org