Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gościniec łomżyński |
jak w temacie .... ktos sie wybiera na ta impreze ??? jak myslicie kolejna lipa ? czy jednak jakas fajna impreza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gościniec łomżyński |
ja sie wybieram z braku innego zajecia... a czy bedzie fajnie? mam mieszane uczucie, ale przejde sie tak z ciekawosci dla rozrywki :) poki co jestem pozytywnie nastawionaa!! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
kiedy jest ten gościniec?
|
|
Jaki gościniec?Nic mi nie wiadomo:/
|
|
Podobno 21lipca
|
|
http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2007-7-21&miesiac=7&wyd=1421 proszę:) a no ja chyba też sobie pójdę:D
|
|
o i MEGA DANCE bedzie :D powedz czemu trudno tak tralalala :p chyba pojde :P jezeli chcecie pobawic sie juz od jutra to zapraszam do Jedwabnego :) Dni Jedwabnego 13-15 lipca 2007 r. PROGRAM: http://www.jedwabne.pl/asp/start.asp?page=artykul&tytul=Aktualno%B6ci&dzial=Aktualnosci&menu=&nr=360
|
|
A co to jest Mega Dance , to jakiś folk?
|
|
hahahahaha gwiazda wieczoru FOKUS hahahhaha czytajac ten program usmialem sie xD
|
|
i z czego tu się śmiać Mint90 ? Jaki budżet imprezy taka gwiazda.
|
|
wazne, ze cos sie dzieje :) podobno nic nie ma, a jak przychodzi co do czego to smiechy i durne zachowania... zrobcie sami cos lepszego, a my sie posmiejemy :)
|
|
dokładnie kitek - popieram
|
|
tez popieram najpierw smiechy hihy a co do czego to wyja krzycza i spiewaja pod sama scena jeszcze w kolejce po autograf sie ustawiaja hehehe
|
|
a ja pojde :) co z tego ze disco czy tam focus czy mega dance( tak naprawde to przy tych rytmach odchodza najlepsze wyglupy mozna sie wyszalec),moze byc fajnie i tak naprawde to dawno nie bylo nic w lomzy organizowane, a ja uwazam ze imprezy powiny zaczynac sie od wiosny ( jesli nie stac miasta na koncerty to jakies regionalne imprezy ) jakies konkursy turnieje czy cos takiego ... i wiadomo latem to miasto powino zyc zabawa ...a nie tylko zachecac do siedzenia w domu pozdro dla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |