piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DO łomżyńskich użytkownikow linuxa

Co sądzicie o tym, żeby założyć oficjalny Łomżyński Klub Użytkowników Linuxa? Na poczatek jakies male forum, ew strona, potem spotkania, wyklady itp?

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DO łomżyńskich użytkownikow linuxa

Dla mnie bomba... :) Ale niestety na spotkania piszę się tylko w wakacje.... Ale jak się będzie nudziło w domu to zawsze można coś na linuxie wykombinować ;-) Podzielić się wiadomościami itd....

Ogólnie pomysł dobry...

Jestem w stanie takie cos zorganizowac, jesli beda chetni.

Zorganizować to i ja jestem w stanie :D

Ja tam się piszę nawszelkie tego typu akcję. A co do wykładów jestem w stanie zaproponować kursik programowania za pomocą linuksowych bibliotek Qt4 oraz KDE4

loosac: zagadaj na GG to omówimy sprawę: 1147316

To ja wyskakuję z taką propozycją:
http://www.kiernek.yoyo.pl/?opcja=lgul

Wg mnie: widząc po ilości osób odwiedzających "na linuxie" to forum wydaje mi się, że trzeba znaleźć inny sposób szukania ludzi do klubu. Kiernek na Twoją stronę ile wchodzi osób z Łomży i okolic na linuxie ????

Druga sprawa: czy to ma założenie pokazać użytkownikom windowsa(taka rozmowa też była) zalety linuxa itp, czy poprostu sami użytkonicy linuxa rozwijają swoje pasje? Czy to i to ????

jedno i drugie ze szczególnym naciskiem na rozwijanie swoich pasji a te można ciekawie wykorzystać przy prezentacjach.

Ile osób? Heh niewiele. Zdecydowanie większość spoza jako że tematyka ogólnopolska.
Pomimo że niewiele osób odwiedza te forum na Linuksie wielu z nich jest bardzo znanych. Liczę na te właśnie osoby. Poza tym mam wielu znajomych żyjących w kręgu Linuksa którzy z pewnością się na to piszą.

takze sie pisze na taka akcje tego typu ;)) moge zaproponowac zbior moich dystrubucji i chetnie sie wymienie i ja uaktalnie ;)

popieram . Dla mnie przygoda z linuksem dopiero się zaczyna i przyznam że jestem mile zaskoczony ,choć zdaję sobie sprawę że nie raz będę potrzebował pomocy do mego Ubuntu ale nie martwię się tym .
Pozdrawiam .

Nikuś: zgłoś się do mnie z rana. teraz ide już spać

Spoko, luzik, nie trzeba od razu tlumow miec. Wystarcza konkretni ludzie na poczatek. Mozliwe komercyjne wsparcie, jesli efekty beda zadowalajace.

Zeby moc napisac tego posta poswiecilem 30min ze swojego czasu ( jakze bardzo cennego :D ) ... wiec mam nadzieje ze ludzie ktorzy go zalozyli ( loosac :D ) i cala reszta co go pociagnela wezma sobie moje slowa do serca ( oby tylko nie za bardzo :P ). UWAZAM ZE POMYSL Z TAKIMI WARSZTATAMI JEST JEDNYM Z LEPSZYCH JAKI SPOTKAL TO MIASTO, PRZYDALO BY SIE ZAMIENIC GO W CZYN...JA TEZ SIE PISZE I MOGE POMOC...I W ORGANIZACJI WARSZTATOW I PRZY ORGANIZACJI PIERWSZEGO ZLOTU ZAPALENCOW L(INUXA)OMZYNSKICH :D

P.S. nie wiedzialem ze tylu ludzi uzywa linuxa w lomzy :D ... heheh mile zaskoczenie :D

POZDRO.

No nie az tylu, ale ok :)) Zrobimy co sie da... na poczatek w najblizszych dniach sprobuje jakies forum zalozyc.

niespodzianka :) troche nas jest ;)

jeszcze więcej jest takich którzy tu nie zaglądają

Pierwsze koty za ploty ;) -mini spotkanie integracyjne odbylo sie z powodzeniem. Pierwsze ustalenia wykonane. W niedlugim czasie nastepne spotkanie, juz w wiekszym gronie.

Ja się też na to piszę

Witam ponownie

Trwaja juz przygotowania do wystartowania portalu linuxowego.

Oficjalna nazwa dla naszego stowarzyszenia, wzorem innych miast:

LLUG -Lomza Linux Users Group

Jacys chetni ze zdolnosciami webmastera ?

jestem za... fajna opcja... cholernie polubiłem Linucha...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org