Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO łomżyńskich użytkownikow linuxa |
Co sądzicie o tym, żeby założyć oficjalny Łomżyński Klub Użytkowników Linuxa? Na poczatek jakies male forum, ew strona, potem spotkania, wyklady itp? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO łomżyńskich użytkownikow linuxa |
Dla mnie bomba... :) Ale niestety na spotkania piszę się tylko w wakacje.... Ale jak się będzie nudziło w domu to zawsze można coś na linuxie wykombinować ;-) Podzielić się wiadomościami itd.... Ogólnie pomysł dobry...
|
|
Jestem w stanie takie cos zorganizowac, jesli beda chetni. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Zorganizować to i ja jestem w stanie :D Ja tam się piszę nawszelkie tego typu akcję. A co do wykładów jestem w stanie zaproponować kursik programowania za pomocą linuksowych bibliotek Qt4 oraz KDE4
|
|
loosac: zagadaj na GG to omówimy sprawę: 1147316
|
|
|
Wg mnie: widząc po ilości osób odwiedzających "na linuxie" to forum wydaje mi się, że trzeba znaleźć inny sposób szukania ludzi do klubu. Kiernek na Twoją stronę ile wchodzi osób z Łomży i okolic na linuxie ???? Druga sprawa: czy to ma założenie pokazać użytkownikom windowsa(taka rozmowa też była) zalety linuxa itp, czy poprostu sami użytkonicy linuxa rozwijają swoje pasje? Czy to i to ????
|
|
jedno i drugie ze szczególnym naciskiem na rozwijanie swoich pasji a te można ciekawie wykorzystać przy prezentacjach. Ile osób? Heh niewiele. Zdecydowanie większość spoza jako że tematyka ogólnopolska. Pomimo że niewiele osób odwiedza te forum na Linuksie wielu z nich jest bardzo znanych. Liczę na te właśnie osoby. Poza tym mam wielu znajomych żyjących w kręgu Linuksa którzy z pewnością się na to piszą.
|
|
takze sie pisze na taka akcje tego typu ;)) moge zaproponowac zbior moich dystrubucji i chetnie sie wymienie i ja uaktalnie ;)
|
|
popieram . Dla mnie przygoda z linuksem dopiero się zaczyna i przyznam że jestem mile zaskoczony ,choć zdaję sobie sprawę że nie raz będę potrzebował pomocy do mego Ubuntu ale nie martwię się tym . Pozdrawiam .
|
|
Nikuś: zgłoś się do mnie z rana. teraz ide już spać
|
|
Spoko, luzik, nie trzeba od razu tlumow miec. Wystarcza konkretni ludzie na poczatek. Mozliwe komercyjne wsparcie, jesli efekty beda zadowalajace. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Zeby moc napisac tego posta poswiecilem 30min ze swojego czasu ( jakze bardzo cennego :D ) ... wiec mam nadzieje ze ludzie ktorzy go zalozyli ( loosac :D ) i cala reszta co go pociagnela wezma sobie moje slowa do serca ( oby tylko nie za bardzo :P ). UWAZAM ZE POMYSL Z TAKIMI WARSZTATAMI JEST JEDNYM Z LEPSZYCH JAKI SPOTKAL TO MIASTO, PRZYDALO BY SIE ZAMIENIC GO W CZYN...JA TEZ SIE PISZE I MOGE POMOC...I W ORGANIZACJI WARSZTATOW I PRZY ORGANIZACJI PIERWSZEGO ZLOTU ZAPALENCOW L(INUXA)OMZYNSKICH :D P.S. nie wiedzialem ze tylu ludzi uzywa linuxa w lomzy :D ... heheh mile zaskoczenie :D POZDRO.
|
|
No nie az tylu, ale ok :)) Zrobimy co sie da... na poczatek w najblizszych dniach sprobuje jakies forum zalozyc. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
niespodzianka :) troche nas jest ;) jeszcze więcej jest takich którzy tu nie zaglądają
|
|
Pierwsze koty za ploty ;) -mini spotkanie integracyjne odbylo sie z powodzeniem. Pierwsze ustalenia wykonane. W niedlugim czasie nastepne spotkanie, juz w wiekszym gronie. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ja się też na to piszę
|
|
Witam ponownie Trwaja juz przygotowania do wystartowania portalu linuxowego. Oficjalna nazwa dla naszego stowarzyszenia, wzorem innych miast: LLUG -Lomza Linux Users Group Jacys chetni ze zdolnosciami webmastera ? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
jestem za... fajna opcja... cholernie polubiłem Linucha... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |