Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie macie przeczucia co do wyników maturalnych? |
Już miesiąc po maturze. Czekam na wyniki. O polski się w sumie nie przejmuję bo pewnie wyciągnę gdzieś z 80 % (oby oby) ale z biologią i matmą może być gorzej. Hmmm, może faktycznie się za bardzo tym przejmuję, trzeba wrzucić na luz hehe. A wy na ile % liczycie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie macie przeczucia co do wyników maturalnych? |
No u mnie też chyba polski spoko poszedł. Ja akurat wziąłem na dodatkowe historię i geografię i myślę że jakieś 70 % będzie. Obym się nie mylił :) Hellou
|
|
Paranoja, żeby tyle w niepewności trzymać:)
|
|
Byle do piątku, też się trochę denerwuje, choć wszystko poszło mi dobrze (tak mi się wydawało).
|
|
znowu może Wam Giertych coś wymyśli :D
|
|
spójrzcie na godziny dawania postów. Widzicie coś dziwnego? Poprzedniego pisałem o 21:58. teraz jest 21:00
|
|
a ja sie tak boje ....:( wogole bedzie jakas mozliwosc zobaczenia wczesniej na necie a nie dopiero w szkole ???przed maturami mowili nam ze mozemy na necie zobaczyc a tu psikus nic jeszcze nie ma kiedy to wogole bvedzie
|
|
giertych nic nie musi wymyslac bo ta amnestia maturalna jeszcze obowiazuje w tym rku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
mi powiedzieli, że mogę wziąć hasło dostępu i natychmiast zobaczyć wyniki w interze. Natychmiast oznacza datę 29.06 :(( ADALL
|
|
sie nie martwić.Jak ja zdałem to Wy też sobie poradzicie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |