Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na narew na szczupaka ??? |
Jestem w Łomży od niedawna i chciałbym troszkę pospiningować, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej można iść w okolicach Łomzy na szczupaka? szczupakowe miejsca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na narew na szczupaka ??? |
Na szczupaka nie ma miejsc. Nikt Ci nie powie idz tu i tu i tam jest szczupak. Widać jestes początkujący. Ja osobiście radzę jechac autobusem do krzewa, i spokojnie brzegiem Narwi co chwila zarzucając iść do piątnicy. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Moze w okolicach Wizny,albo koło promu w Czarnocinie........
|
|
Ta ryba w Narwi została wytępiona.....zresztą jak większość innych:(( Jedyna szansa to spłynąć z żywczykiem.
|
|
jedz w okolice Bronowa tam ostatnio wyciagnełem niezłego szczupaka i tylko jak na Narew to tam są najlepsze miejsca wiele zakoli
|
|
w Nowogrodzie w okolicy starego mostu Mistrz bez Malgorzaty
|
|
Albo wiesz jak najlepiej iśc przy brzegu narwi prawą stroną aż dojdziesz do miasta Gdynia. To moze złapiesz kilka sztuk dobrych :p jakostam01
|
|
hhehehe wlasnie greenpi masz sluszna racje ta ryba juz praktycznie zostala wytepiona z inna ryba tez jest bardzo zle a nasi gospodarze wod narwi i pisy nie robia w tym kierunku nic poprostu nic
|
|
Tak jak napisal Łukasz1984 w czarnocinie mozna wylowic pare kilo dobrego mieska :) Najlepiej na łódce
|
|
czasmi bywa szczupak w kanale garazowym w pijalni piwa co sie chyba "mewa" nazywa na sikorskiego _____________________________________ ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |