Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nutka |
Ostatnio wpadła mi w ucho pewna zarąbista nutka coś jakby rock lub cos takiego taka spokojna nuta niemoge znaleźć jej tytułu... leci miej wiecej tak Fallow my life fallow my hard and la lala lala lala niewiem czy dokładnie to te słowa ale kumpel mówi ze to to...:/ prosze o pomoc i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nutka |
umiesz posługiwać sie wyszukiwarką?to wez te słowa w cudzysłów i wpisz w google
|
|
i najpierw naucz sie po angielsku pisac
|
|
kkaska007 ty się tu nie wymądrzaj tylko byś pomogła chłopakowi! A jeżeli nie umiesz pomóc to się wcale nie odzywaj!
|
|
daje takie rady jak wiekszosc na tym forum;poszukaj w google a pozatym to sie robi forum muzyczne pomału a takowe sa ale nie tu
|
|
To forum ogólne nie ma konkretnego tematu przewodniego. Naprawdę ci tak przeszkadza ten temat? Jeżeli tak to nie musisz zaglądać na te forum :) Pozdro.
|
|
a tak poza tym... te forum jako muzyczne mi wcale nie przeszkadza ^^
|
|
Według mnie troche za mało szczegółów podałes, ale zgadując to może byc Rob Thomas - Ever the same, jeśli zamiast "Follow me" jest "Fall on me"
|
|
nie to nie to niestety....
|
|
Hmm tak się zastanawiam czy nie chodzi przypadkiem o piosenke zespołu Sunrise avenue "Fairytale gone bad", chociaż tekst jest zupełnie inny. Nie wiem sprawdź, może o ten kawałek chodzi. dream on
|
|
dziex to to !! WIelkie dzieki !!!
|
|
jednak to nie te słowa :D
|
|
Cieszę się, że moglam pomóc. Polecam się na przyszłość. Słowa pokręcone na maxa, ale domyślam się, że były brane ze słuchu i czasami wychodzą takie dziwne twory. dream on
|
|
Nie chcę zakładać nowego tematu skoro mam podobną prośbę, chodzi mi o taką techniawkę (chyba pakito) jakas nowsza nie Moving ... ani Living .. , w tej piosence jest tak jak by podklad z You wanna rock i taka gosciowa jak by krzyczala.... Kto bawi się w Jeziorku powinien wiedziec o co chodzi... :) z Górki Dziekuje Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
2 Touch-Blue Monday 2007 może to?
|
|
oczywiście to jest pakito;) 2 Touch - Blue Monday 2007 (Club Rmx 07 By Pakito) Mam nadzieję że pomogłem trochę:)
|
|
niestety nie, w tej piosence jest tylko miejscami vocal a tam praktycznie caly czas ... Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |