piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
milionerzy

http://allegro.pl/item208830825_zarabianie_jeszcze_nigdy_nie_bylo_tak_proste_100_.html
kupil ktos z was ten poradnik????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: milionerzy

Szczerze? Mi się wydaje, że milionerami to są tylko te osoby co to sprzedają :-)

9zł możesz zainwestować.... złożmy się wszyscy na to - może akurat będziemy spać na pieniądzach inwestując pare groszy :-P

Powodzenia :D:D Dziwi mnie nawet fakt, że o coś takiego pytacie... to poprostu zwykła ściema i naciąganie ludzi

Sposób na miliony:

1 - zagrać dzisiaj w totka - prawdopodobieństwo troche ponad 1/14000000
2 - dostać spadek
3 - obrabować kogoś
3 - inwestować na giełdzie
oraz:
po pierwsze: jak najkrócej pracować dla szefa
po drugie: robić każdy zakup pod kontem inwestycji a nie oszczędności
po trzecie: otworzyć własny uczciwy interes
po czwarte: traktować każdy dzień jako sznsę rozwoju firmy
po piąte: pieniądze nie mogą zalegać - musisz wciąż inwestować
i pamiętaj - żeby zdobyć miliony musisz dać zarobić innym!!!!!

To zwykłe naciąganie ludzi.
A ludzie jak to ludzie chcą jak najszybciej się wzbogacić.
Moim zdaniem,żeby ten poradnik coś działał kosztował by nie byle jakie pieniądze.

Aukcja numer 208830825 została usunięta przez pracownika Allegro.

Poradnik jeżeli by działał to by go za darmo rozdawali, albo za złotówke. Ja gdybym został milionerem dzięki temu poradnikowi to bym miał gdzieś czy sprzedam 200 poradników za złotówkę, czy za 5 złotych.... pozatym miałbym gdzieś sprzedawanie poradnika.... a jak bym niemiał gdzieś to bym w necie za darmo zamieścił, że nie piepszyć się ciągle z tymi poradnikami(wysyłać do ludzi itd)... Proste...

a mi sie wydaje ze po kupnie tego poradnika wysyla gosciu meila z wiadomoscia ze jak chce zarabiac 1000zl dziennie musze zrobic to samo czyli sprzedawac ten niby poradnik bo jak widac chetnych na to nie brakuje:)

Nic nie wiadomo może i tak być. . .

Polecam ksiazke ,ktora zmienila moje zycie.Autor Mark Fisher "Nowe Tajemnice Milionera".

1.Stawiaj sobie zawsze najwyzsze cele.
2.Wysluchaj sie uwaznie w glos wlasnego serca.
3.Uswiadom sobie swoja wewnetrzna sile.
4.Miej gleboka wiare i przekonanie ,ze zdolasz osiagnac sukces.

I na pewno wszystko sie uda !

Jak te dzieci. Jak zwykle brak logicznego myślenia. Wszyscy chcieliby być milionerami za 9 zł. Będę pierwszym, który Was oświeci. I to za darmo. Jeżeli jesteś pełnoletni to udaj się do UM. Złóż wniosek o zmianę nazwiska ........ z Kowalskiego na Milioner. Już po niedługim czasie będziesz pajacu jeden z drugim - mógł być Milionerem. Przedstawiając się - dumnie powiesz: Krzysiek, Jacek, Stasiek i tajemniczo do ucha ......Milioner. Robi wrażenie, nieprawdaż ??

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org