środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek KUBICY

na 27 okrążeniu kubica wypadł z toru i ... z bolidu został tylko kokpit . Na szczęście kubica jest przytomny w szpitalu , rozmawia z lekarzami , skarży się jedynie na ból w nogach .

___POLAK___TO___JA___

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek KUBICY

ma zlamana noge, szkoda ale i tak dobrze ze to tylko noga!! :/

http://taz40.wrzuta.pl/film/rMkeM6FqDV/kubica_-_wypadek

nieciekawie to wyglądało i z tego co widać i tak dobrze się skończyło

Bedziesz Miał Wypadek - ot i cala filozofia. Zobaczymy co pokaza ekspertyzy i analizy, ale wine Kubicy raczej ciekzo bylo dostrzec. Jeden z najszybszych odcinkow, tuz przed ostrym dohamowaniem przed zakretem...ekspertem nei jestem i mam nadzieje ze dochodzenie bedzie oboektywne...

prawdopodobnie zostal jednak zaczepiony :/

Widać, jak przed wypadnieciem z trasy odrywa mu sie czesc przedniego spojlera, po ktorej nastepnie przejezdza , co prawdopodobnie bylo przyczyną tego wypadku...

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Hauzer mi tez tak sie wydaje, ze glowna przyczyna wypadku jest "to cos " co sie odłamuje po tym Kubica przejezdza i traci panowanie nad samochodem

Szok!!

Mam jedno pytanie: jest jedna opcja, że Jarno Truli zajechał drogę Kubicy, co spowodowało, że Kubica w niego uderzył.... to czy gdyby ta teza się potwierdziła to będą wyciągnięte jakieś konsekwencję? Czy w jakiś sposób może być ukarany team Toyoty ????

Moga byc jakies kary finansowe dla zespoly Toyoty, ale nie zapominajmy ze to sa wyscigi i na tym to polega zeby nie dac sie wyprzedzic innemu kierowcy. Chociaz sa pewne reguly manewru wyprzedzania. Byc moze i za jechal mu droge ale to teraz jest juz malo istotne liczy sie to iz z Polakiem nic powazniejszego sie nie stalo. Zadnych zlaman a jedynie lekkie skrecenie kostki i poobijane cialo. Dzis zostanie wypisany ze szpitala a za tydzien byc moze wystartuje na torze Indy w USA - choc jest na to nie wielka szansa...

Prawdopodobnie Kubica zahaczył o Trulego i to bylo przyczyna wypadku
http://www.f1.wp.pl/kat,48594,wid,8919911,wiadomosc.html?ticaid=13e78&rfbawp=1181546527.821

Gdyby Robert był już na wysokości Trulli'ego i ten zjechał na bok, zepchnął go na pobocze, czy choćby lekko trącił, to byłby problem. W tym przypadku nie było jego winy.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Jak widzialem przewracajacy sie bolid bmw, to tylko liczylem ze kolor kasku kierowcy nie jest pomaranczowy. Jednak byl.

Siedzialem na tamtej trybunie w piatek.

ps. czy polsat pokazywal kwalifikacje w sobote? byly reklamy w czasie przerw?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org