Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarze odrabiają straty spowodowane strajkiem! |
O 100% wzrosły opłaty za usługi medyczne w łomżyńskich gabinetach prywatnych!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarze odrabiają straty spowodowane strajkiem! |
Aha. Dobrze wiedzieć. I co jeszcze wymyślisz???? Na prawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd bo niestety w taki sposób tworzy sie zła atmosfera w relacjach pacjent-lekarz. Jak wzrosły o 100% to podaj dokładny adres gabinetu (zn. kilku skoro piszesz "w gabinetach") a jak nie znasz tych gabinetów to wypada tylko przeprosić...
|
|
Na prawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd bo niestety w taki sposób tworzy sie zła atmosfera w relacjach pacjent-lekarz. - dawno tak się nie uśmiałem !!! jakie relacje??? pacjent być kali i być głupi - lekarz " możecie mnie conajwyżej w d.... pocałować -ale zdrugiej strony NIEEEE, bo byle kto mnie w d...... całować nie będzie!!!
|
|
Zdecydowanie uwazam, ze jak sie czujesz zakompleksiony, to myslisz, ze tak wlasnie Cie lekarz odbiera! To niesamowicie przykre, ze tak sie u nas zrobilo, ze lekarz jest najgorszym obywatelem tego kraju! Wszystko sie przewraca do gory nogami! Szacunku im sie troche nalezy! Zdrowie i zycie to podobno jedyne bezcenne wartosci!!!! oby sie nie zdarzylo, ze beda musieli ratowac Twoje, bo nie wiem jak im spojrzysz potem w oczy! moonka
|
|
O jej !
|
|
i nie martw sie spojrzę im w oczy bo to ich po pierwsze obowiązek a po drugie to wiąże ich przysięga - o czym jak się zdaje zapomnieli. moze kiedys będziesz musiała wytłumaczyć swojemu 3 miesięcznemu dziecku że nie będzie nic jadło bo czeka na zabieg - i wyobraź sobie że ja to tłumaczyłem swojemu przez 8 godzin. zabieg przecięcie i wyciśnięcie ropniaka na tyłku - więc nie pieprz mi o szacunku ! dla wyjaśnienia tonie było w Łomży tylko w białym bo w Łomży to w ogóle takimi dziećmi się nie zajmują bo nie ma takiego oddziałóu.
|
|
Tak sie składa, że lekarze na swoją bardzo negatywną ocenę zarabiają już od dłuższego czasu i długie lata miną nim nasze społeczeństwo z szacunkiem spojrzy na lekarzy. Ps. Nie dotyczy to całej służby zdrowia, bo pielęgniarki są bardzo szanowane w przeciwieństwie do nadętych, gburowatych i bogatych lekarzy.
|
|
Nie chcę źle o nikim mówić... szanuję wielu lekarzy... ich mogę z imienia i nazwiska tu podać(jeśli tylko nie mają nic przeciwko), ale jak mogę szanować lekarza, który jak do niego idę wyrzuca mi, że jest strajk! Czy ja gazet nie czytam?! A pozniej z usmiechem na twarzy mi mowi:"nooo ale jak Panu sie mocno spieszy to prosze do mnie zadzwonic ok 17...." Prosze.. powiedzcie mi chodz jeden dobry powod dla ktorego mam szanowac wlasnie tego lekarza to go bede szanowal...
|
|
w tym konkretnym przypadku? ....chyba nie ma...
|
|
A może mają dosyć sytuacji kiedy chłopczyk w białych skarpetkach ze skrzynką bananów zarabia więcej ode mnie. Utopimy się wszyscy w sosie bogojczyźnienego samozadowolenia kurduplowatych braci kaczyńskich.
|
|
szmer, a w czym gorszy jest "chłopczyk w białych skarpetkach ze skrzynką bananów" od lekarza, jeśli w dodatku zarabia lepiej od niego? Całe szczęście, że można wybierać co chce się robić: nosić skrzynki z bananami w białych skarpetach za dużą kasę czy leczyć ludzi za małą. Jeśli ktoś chce więcej zarabiać to zawsze może zmienić pracę na lepiej płatną (jeśli coś umie). Jeśli się czuje powołanie i koniecznie chce robić to "coś" to kasa chyba się mniej liczy?
|
|
Lekarze sa bezczelni. Z pewnymi wyjatkami to po prostu bardziej skorumpowana grupa spoleczna niz politycy. szmer: "kurduplowatych braci kaczyńskich" <- jakiez to ambitne i ludzkie smiac sie z czyjegos wygladu a tym bardziej wzrostu :>> wstydz sie :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Przed strajkiem taka sytuacja: Ide do lekarza w szpitalu nie che przepisac zabiegów, więc umawim się prywatnie i płace 80 zł i zabiegie doktor przepiuje jak gdyby nigdy nic.
|
|
Wiecie, osobiście jak mam już się leczyć prywatnie, i za to płacić, to preferuje jednak medycynę z Warszawy, czy choćby Białegostoku. Ceny podobne, za to jakość usługi inna. Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |