czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kierowca bombowca

Skandal!!!! To nie zawody Formuły 1!!! To co dziś zrobił kierowca na przystanku przy ulicy Mazowieckiej to jawny skandal. O godz.15.25 kierowca autobusu linii 16 omal nie przyciął drzwiami wsiadającej kobiety. Nie wiem, jakim cudem udało się jej odskoczyć! Już wsiadała, kiedy kierowca nagle zamknął drzwi i ruszył jak w wyścigu. Kobieta w ostatniej chwili cofnęła się i odskoczyła do tyłu, bo drzwi przycięłyby jej nogę i autobus pociągnąłby ją za sobą. Nie wiem, czym można tłumaczyć takie zachowanie kierowcy, chyba nie da się tego usprawiedliwić. Niedługo strach będzie wsiąść do autobusu!!! Trochę ostrożności, wyobraźni. Przecież ta kobieta mogła zginąć!!! Jestem zbulwersowana takim zachowaniem kierowcy!!! Należłoby napisać skargę do MPK!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kierowca bombowca

A właśnie co do MPK to są cwele i tyle ! najbardziej kanary . Miałem bilet skasowany i legitymacje była kontrola więc pokazałem bilet i 2 bilety nie ważne no jeden był podwujnie skasowany a oni wypisali mi mandat na 100zł . Czy ktoś z was dostał mandat i zapłacił go ?? bo ja pierdole i nie płace za oszustwa , trochę obawiam się że niby komornik przychodzi po jakimś czasie i zabiera o wartości 1000zł ???

też mi sięzdażyło że kierowca mnie przyciął drzwiami na szczęście w tych nowych autobusach więc nic wielkiego się niestało ale chodzi o fakt
a że drzwi zamykają pzed nosem to mi się zdaża co 2 dzień rano
co do mandatu jak przyjdzie komornik do domu to niech domownicy powiedzą ze tu niema n ic twojego <w tym domu> jak masz dochody to z dochodów ci weźmie ale tego to niejeste pewna

Bartes to w końcu miałeś ważny bilet czy nie ?

________
Malachit

dopóki nie masz stałych przychodów z umowy o pracę lub zlecenia i mieszkasz u rodziców nie bój się komornika

natomiast mogę Ci powiedzieć, że przez moje ręce przechodzą zajęcia komornicze pracowników spółki, w której pracuję i z mandatu wysokości 97 zł, po doliczeniu kosztów egzekucji i postępowania robi się 400 zł + odsetki

Co do kanarów to kiedyś złapali mnie przy tym przystanku obok szpitala jakiś łysy facet i baba , miałem bilet ulgowy ale nie miałem legitymacji . Kiedy spytałem się czy naprawdę muszą wypisywać mi za to 100zł to chcieli wyłudzić łapówkę pytając się mnie "Czy posiadam teraz jakieś środki"

Bartes możesz iść na tą spokojną i opowiedz im wszystko , w najgorszym przypadku zapłacisz 10zł opłaty manipulacyjnej .

laura5 napisz. . . bo to pierwszy raz kierowca MPK szalał autobusem.

to nie był jeden z tych nowym autobusów ale stary grat z wysokimi stopniami, jakby jej przyciał nogę, bo pociagnąłby jak nic. I pewnie nawet by nie zauważył

Nie mogłaś zadzwonić na Policję podając numery autobusu ?? A co jeżeli był pijany??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org