Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama- c.d. |
W nawiązaniu do tematu "Niezła sztuka! To Cię obraża?", wobec nowych przejawów tej kampanii reklamowej, mam mini-sondę kierowaną do osób protestujących i biorących udział w poprzedniej dyskusji (dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nowego plakatu: tym razem są na nim po DWIE dziewczyny i butelki piwa i hasło [I]CO DWIE SZTUKI TO NIE JEDNA[/I]). Więc wyżej opisany plakat: 1. Obraża mnie tak samo jak pierwszy, bo znów potraktowano kobietę jak zwierzę. 2. Obraża mnie dwa razy bardziej, bo potraktowano tak dwie kobiety. 3. Obraża mnie cztery razy bardziej, bo nie dość, że liczba kobiet rośnie w postępie geometrycznym, to jeszcze po pierwszych protestach. 4. Obraża mnie dwa razy mniej, bo porównanie rozkłada się na dwie kobiety a poza tym trochę już się przyzwyczaiłam/-em. 5. Obrazi mnie dopiero plakat z trzema kobietami, niezależnie od tego jakie będzie hasło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama- c.d. |
Ludzie wymyślają co róż to nowe problemy. . . Ta ''mini sonda'',że tak powiem jest do dupy ponieważ wszystko jest przeciwko reklamie.
|
|
Popieram punkty 1,2 i 3. Przy reklamie rozum także jest potrzebny, gdy go sie nie użyje wychodzi anty reklama.
|
|
Ja spytałem się swojej mamy czy kojaży tą reklamę to powiedziała że ta pani ma ładną czerwoną sukienkę więc spytałem sie o "sztukę" i powiedziała że ta reklkama to reklama piwa a nie kobiety A jak doszedł wątek kobiet protestujących to powiedziała że chcą sobie zrobić reklame swoich gabinetów
|
|
tomek z lomży dokładnie. . .
|
|
Ma ktoś foto tej nowej reklamy ???? Nie widziałem jej... Jak ktoś ma to bardzo proszę.... Z góry dziękuję.
|
|
Zdjęcie nowej reklamy :D
|
|
He he he :-) "Niezła sztuka" poruszyło niektórych ludzi :-) Teraz "Co dwie sztuki to nie jedna..." Widzę firma reklamowa trochę się przekomarza :-P Teraz będzie Sajgon! Heee.... A jak jeszcze powiedzą, że piana na szklance może budzić "złe" skojażenia :P Dziękuję za foto....
|
|
Nie powinienem tego robić i nie myślałem, że będę musiał, ale ze względu na niektórych forumowiczów, chyba powinienem to wyjaśnić: cały ten temat i dołączona doń sonda miały być w założeniu ironiczne (vide: moja opinia o tej reklamie i proteście w temacie "Niezła sztuka! To Cię obraża?")
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |