Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomzyńskie kwiaciarnie |
Hej, zbliża się dzień Matki, a ja chciałbym zamówić kwiaty z dostawą do domu. Macie jakieś telefony do kwiaciarni. Dzięki Mistrz bez Malgorzaty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomzyńskie kwiaciarnie |
Kwiaciarnia MARZENIE - Łomża, ul. Skłodowskiej-Curie 1, tel. 086 216 52 24 ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
www.ślubneszalenstwo.pl ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
Edit: sory za bład http://www.slubneszalenstwo.pl ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
a ja tam wolę dać sam i sam się o nie postarać, bo cóż znaczy gotowiec ?! ________ Malachit
|
|
Kwiaciarnia "Ogrodnik", nie pamiętam ulicy, ale znajduje się niedaleko Biedronki na Dwornej.
|
|
kwiaciarnia ogrodnik na sienkiewicza:) sama tam zamawialam kosz roz z dostawa do domu:) wybierasz bukiet jaki chcesz i na terenie lomzy dowoz 10 zl:)
|
|
Zapytaj w Pracowni Florystycznej na Sikorskiego. Nie wiem, jaki tam numer, ale to jak lecisz od Zawadzkiej w dół mniej więcej w połowie drogi do skrzyżowania z Legionów (po prawej). Przy okazji powiem, że właścicielka potrafi wyczynić niesamowite rzeczy. Sama kiedyś dostałam zrobioną tam super odjechaną artystyczną kompozycję, która wzbudziła sensację na imprezie, a potem jeszcze długo w domu. Zamawiałam też dekoracje świąteczne. Naprawdę świetne. Zupełnie inne rzeczy, niż w zwyczajnych łomżyńskich kwiaciarniach. Z klasą.
|
|
Frotk agdzie to jest dokładniej bo nie mogęskojarzyć ? Jest tam jakiś szyld ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
To jest w prywatnym domu, ale szyld jest .Takie ogrodzenie z kamienia, kojarzysz? Czasem trzeba zadzwonic domofonem, jak jest chwilowo nieczynne, wlascicielka jest bardzo mila. Lubi wyczyniac awangardowe rzeczy, wychodzi jej to naprawde super. No, chyba, ze komus odpowiada "styl" kwiaciarni "Marzenie" (brrrrrr!)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |