czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ORJAN NILSEN Pres. Orion w Polsce

haj :)

Tylko bez przesadyzmu, co to za producent, co to za label, proszeeee....

BTW. Ten najnowszy vinyl jest cienki jak siki komarynki. Swiat poszedl do przodu, muza tez, ten producent stoi w miejscu jak szpadel.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ORJAN NILSEN Pres. Orion w Polsce

powiem krótko- nie znasz sie... przesluchaj dokladnie produkcje typu-Adamnantica( to odnosnie nowego labela), Red Woods, czy chociaz Prison Break. Jezeli sie znasz to powinienes wiedziec ze te utowory supportuja tacy producenci jak: Tiesto, Markus Schulz lub Armin Van Burren. Miej troche szacunku i ciesz sie ze jeszcze tacy ludzie zaglądają do łomży gdzie muzyka typu trance zostala chyba zupelnie pogrzebana wraz z klubem Atom...

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

EDIT: jeszcze odnosnie Orjana ten news na 4lomza byl zapowiedzia tego DJ'a przed Revolution 2007, jak zapewne wiesz impreza sie odbyla i Orjan dostal bardzo wiele pozytywnych komentarzy po wczorajszej imprezie, zagral bardzo dobrego seta i z tego co wynika byl zaraz po Durandzie najlepszy na tej imprezie, zatem wydaje mi sie ze nie ma co sie rzucac na tego chlopaka bo jest dobry w roli DJ'a i producenta tymbardziej.

aha aha rozumiem...

tiesto :) i wszystko jasne :)

obczajalem trance w koncach lat 90 i powiem Ci zeby Tiesto czy Buren czy inna gadzina w tych czasach by ekzystowala na scenie muzycznej to tak by tez bylo jak dzis, czyli komercyjna wixia :).

Nie mam osobiscie urazu do trance czy uplifting trance, fajna muza byla. Oczywiscie tylko w dobrym klimacie.

Dla mnie Orjan tworzy dobry klimat, i trance zawsze kojarzyl mi sie i bedzie sie dalej kojarzyl z takimi brzmieniami jakie prezentuje Orjan:) napisales ze "fajna muza byla". wg mnie ona dalej jest i bedzie, chociaz coraz czesciej na wiekszych imprezach w setach slychac tzw"sieki", ktore lubie ale nie zastapia one lekkich brzmien... masz racje ze niektore kawalki samego tiesto staja sie komercyjne i wixiarskie ale bez przesady, sa takie przy ktorych kazdy porzadny klubowicz powinien chylic czola:) tak czy inaczej Orjan rulezz!

No i się zaczeło... hehe n/c

Jeśli chodzi o Tiesto to jesto teraz bardziej 'produkt marketingowy' niż artysta... 3 kawałki mi sie jedynie tak naprawde spodobały z jego ostatniej płyty.

Bastian ma rację. Jesli chodzi o Orjana to jak dla mnie to fenomen. A jego kamieniem milowym w jego karierze stały sie bez wątpienia utwory t.j. 'Arctic Globe' i 'Prison Break' . Sety może niezbyt mu wychodzą, ale w roli 'music producer' sprawuje się lux !!! Udowadnia on ludziom, że można robić to co się lubi jesli się tylko bardzo chce. Można mianowicie przeczytać w jego biografii, że miał dostatecznej ilości funduszy na rozwijanie pasji...

Fotorelacja z Revolution @ Arena Poznań juz wkrótce na klubowa.4lomza.pl .
Do dyskusji nt. muzyki klubowej zapraszam na forum clubbing.lomza.pl .

Pozdrawiam!

Przepraszam jedno z moich zdań powinno brzmieć tak:

Można mianowicie przeczytać w jego biografii, że nie miał dostatecznej ilości funduszy na rozwijanie pasji...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org