wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
54

Co myślicie o nowo powstałym klubie na al. Legionów ?
Moim zdaniem to jest jakas alternatywa dla młodych ludzi. Nie oszukujmy się jam caffe jest dla snobów papugi dla rodziców a reszta dla dreszków. Coś takiego było potrzebne. A co myślą ludzie z forum ?

3773455

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 54

Widzę, że znów będzie konflikt ;-)

1. jam nie jest dla snobów.
2. papugi nie są dla rodziców ale dla dorosłych, kulturalnych ludzi.

Co do 54 to podoba mi się. Mam nadzieję, cydd, że nie porównasz go do Jatkowej :-P

Pozdrawiam

witam

masz rację cydd, ale tylko w przypadku 54, dobry klub, a przynajmniej na taki się zapowiada

co do Yam, nie chodzą tam same snoby, choś większość się za takich uważa, a w każdym bądź razie właściciele chcieliby żeby tacy ludzie tam chodzili, ale może skończmy już temat Yamu, każdy wie jak jest

co do Papug, to absolutnie się nie zgadzam, pełna kultura i nie tylko dla rodziców

niedługo wybieram się na bilard do 54, stoły wyglądają dobrze

pozdr.
k.

zapomniałam że nie zgadzam się jeszcze z jednym ;)

'reszta dla dreszków' świadczy o tym że nie byłeś we wszystkich łomżyńskich lokalach, może warto je odwiedzić a potem narzekać, co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org