Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stop Debilnym Opisom na gg |
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z akcją Stop Debilnym Opisom. Niżej zamieszam adres do strony głównej : www.stopdebilnymopisom.info Jednym z najważniejszych punktów tej akcji to protest przeciwko dewastacji naszego języka ojczystego. Czasami jak widzę twory w stylu "jush" lub "boshe" to mam chęć zrezygnować z mojego daleko posuniętego humanitaryzmu ;-] Jak tak dalej będzie to niedługo nie zrozumiemy się w naszym języku... Celem tego tematu jest uzyskanie waszych opinii na ten temat. Zachęcam do wypowiedzi i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stop Debilnym Opisom na gg |
przyzwyczajaj sie powoli niedlugo jak tak dalej pojdzie to leszek z jarkiem wprowadza uchwale zakazujaca poslugiwania sie poprawna polszczyzna i bedziesz wtedy mowil z ziemi polskie do wloski a na psa bedziesz wolal irasiad
|
|
a do języka polskiego na stałe wejdą zwroty : - łże-elity - lumpo-liberałowie - wykształciuchy - warchoły - czy też sławny zwrot L. Dorna "(...) Kłamie jak bura suka"
|
|
Lepsze to niż opis u takiego jednego: "Niech Będzie Pochwalony Jezus Chrystus" Wklejajcie głupie opisy znajomych (;
|
|
Ja tam nie widze nic złego w opisach gg ani słowa typu ''jush'' itp Chyba normalnie,że nigdzie nie na piszesz np. jakiejś pracy z J.Polskiego jush! Ktoś nie ma co robić i wymyśla jakieś akcje.
|
|
Trochę tak akcja jest pomieszana , chodzi wam żeby opisy były normalne czy wogole ich nie było ? -Nie interesuje Cię kto właśnie się "kąpcia" albo "+ka"? - Masz już dosyć czytania, kto kogo kocha i jak chciałby go przytulać? Kto dla kogo jest misiaczkiem-pluszaczkiem? ~ Mi to nie przeszkadza jak ktoś napisze w opisie ''Kocham cię ... '' lub '' Idziemy na piwo jutro wieczorem ... '' jak jest poprawie nie jakieś pajace jest dobrze. - Nie możesz już patrzeć na opis kolegi/koleżanki, która podnieca się czymś, co dla innych jest normalne i powszechne? ~ Każdy ma prawo do orgazmu i podniety nie widzę nic w tym złego . Myślałem że chodzi o pisanie poprawną polszczyzną , ale jednak nie ! GŁUPIA TA CAŁA AKCJA TAK SAMO JAK CAŁY NASZ SKURWIONY RZĄD ! ;)
|
|
Niech każdy umieszcza opis taki jaki chce, komu to przeszkada? A jeżeli jest€ on napisany niepoprawnie to świadczy tylko o autorze. Nikt przecież nikogo nie zmusza do czytania!!!
|
|
Jak 90% z Was używa programu gadu-gadu to nic dziwnego, że przeszkadzają Wam opisy. Zmieńcie klienta :)
|
|
Bartes popieram w 100%
|
|
opcja "usuń z listy kontaktów" i załatwione jeśli komuś opisy przeszkadzają
|
|
tomekk opcja "usuń z listy kontaktów" i załatwione jeśli komuś opisy przeszkadzają popieram
|
|
JAK CI NIE PASUJĄ OPISY TO NIE UŻYWAJ GADULCA !!!!!! www.level6.yoyo.pl
|
|
Ja włączam GG tylko wtedy jak ktoś mi jest potrzebny , tak jest wyłączone i nie musze czytać tego debilizmu z opisach :p
|
|
a kto was zmusza do czytania tych opisow ludzie nie macie wazniejszych spraw na glowie ,
|
|
jesli opis jest debilny to i ten kto go pisał prawdopodobnie jest debilny więc kto z kim przebywa ten tek samo się... mój świat - moja muzyka
|
|
Ja akurat na liście kontaktów debili nie posiadam,toteż w/w problem mnie nie dotyczy
|
|
w gg widać opisy tylko znajomych, nie rozumiem, o co ta cała awantura, zaś słownictwo używane w opisach, to często skruty pochodzące z sms-ów, i nie tylko zreszta. kazda epoka miała swoje wzloty i upadki, te pokolenia tagrze. Zaś to czy to sie podoba czy nie, czas sam zrobi przesiew. Temid
|
|
"Summer night party :D z chłopakami balujemy jeeeA ;] SmS :*" O KUUUUURWA !!!!!! niezla parelka wygrzebana z kupy gnoju ;]]]]
|
|
bardziej bym sie przejmował tymi którzy piszą, "Wyjechałem na narty, będę za 2 tygodnie" niż tymi od "jush"
|
|
Temid, mam nadzieje że Twoja wypowiedź to żart. Nie chodzi o sens tylko o styl... POZDR
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |