sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS przegrał

Śledzie pokonali nasz zespół 5-0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS przegrał

szkoda:(

bigi2004

Jaga walczy o awans do OE my o utrzymanie.Kadry,atmosfery w klubie,budzetu niema co porownywac nawet.Szkoda ze tak wysoko jednak.

No i dobra, nie ma się co oszukiwać, z takim składem, funduszem i zarządem, jak utrzymają się w III lidze to będzie dobrze.

Qwa...No trzeba mieć ten talent by przegrać z jaga 5-0...

Dobra nie płaczcie juz...

zobaczymy na wiosne

malutki...no zobaczymy....nowy stadion(to jest spoko) ale pewnie też jakichś tam zawodników...którzy nie dadzą rady meczy wygrać;/

Mieczkos czego sie odzywasz jak to cie nie interesuje. Jak widzisz temat o ŁKSie to po prostu w niego nie wchodz.

W lidze bedzie duzo lepiej Przy własnej fanatycznej publicznosci bialo- czerwoni wygraja napewno !!

kibol a jak tobie nie pasuje też się nie odzywaj.

Mnie tez jakoś to nie dziwi i zrzuć klapki z oczu. Sądziłeś że będzie na odwrót?

Jaga cały czas cisnęła. Będą baty w lidze. Zmiana trenera tu nie pomoże , trzeba zawodników choć średniej klasy , a nie odrzuty.

Makmarc zapewnij lepszy fundusz dla ŁKS-u,zmień zarząd,skład i trenera a wszyscy będą zadowoleni.Uważaj tylko oby jak mowi Kononowicz "na wiosnę nie będzie nic"

Bardzo dobrze, że przed pierwszym meczem w lidze zagraliśmy mecz z Jagielonią, ten mecz pokazał na co mamy uważać podczas ligi dla naszego trenera, został zaprezentowany podstawowy atak Jagi, jak wiemy cały atak został wymieniony:) Jagielonia pokazała w meczu swoje najgroźniejsze strony! Myślę, że w lidze u siebie jesteśmy jej wstanie dokopać :)))))))
Literka Ł!
Literka K!
Literka S jak ŁKS!
Lalalala

cholera niedobrze wyglądały te wszystkie sparingi...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

do sparignów nie należy przywiązywać się do wyników, one jedynie służą w innych celach. lepiej przegrać z silniejszymi zespołami po 5:0 aniżeli wygrywać ze słąbszymi po 10:0. w meczach z silniejszymi wychodzą błędy, które można jeszcze przed rozpoczęciem rundy poprawić. mam nadzieję że ten śledziowski klub pokonamy w lidze choćby 1:0.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
nieruchomości
Do wynajęcia kawalerka przy Bernatowicza.
tel. 790287366
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org