środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lg u 400 w sieci 3 simlok

witam zwracam sie z pytaniem czy jest mozliwosc sciongniencia z lg u 400 simloka mam go z sieci 3 zakupiony w angi dzieki i pozdrawiam

adi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lg u 400 w sieci 3 simlok

przejdz sie na ul.polowo tam powinni ci pomodz

skinek - jednak chyba nie... jesli ten lg jest telefonym typu najnowszych generacji to w lomzy smlocka niesciagna, kumpel chodzil z telefonem MOMO na polową i do innych komisów w lomzy tez i nic z tego. Mial tez lg te jede z najnowszych i jest to samo. Adi25 ale próbuj.

Nie Polecam tych z polowej oszuści nie to że ci nie zdejmą simlocka ale też ci coś podmienią z tego telefonu gwarantowane jeśli to 3G to u nas nie zdejmiesz ale popytaj się po ludziach prywatnie ja miałem motorole z simlockiem na 3 i kumpel zdjoł simlocka ale musiał test pointa zrobić to jest ryzykowne ponieważ trzeba blaszke odlutowac i 2 punkty ze sobą przyłaczyc a puzniej zrobić do stanu wcześniejszego ale szukaj i próbuj.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org