Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie |
czy można zaimponować dziewczynie fiatem 125p????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie |
|
ciekawe nie powiem czekam na wiecej
|
|
I jeszcze se zrób wloty powietrza... A tak na serio to po co dziewczynie imponować samochodem... to masz sie ty jej podobac a nie twoj samochód.. ale jak dla mnie to mozesz nawet polonezem czy maluchem imponowac ;]
|
|
dobra post wzioł sie z tego że na allegro przegładałem aukcje i trafił sie gość co napisał w opisie "zaimponuj dziewczynie legędą prl" no i sie z kumplami w pokoju zaczeliśmy zastanawiać czy dziewczynie można zaimponować fiatem no i tyle a co do tego żeby imponować sobą to jest dobra myśl w sumie stosuje dość często pozdro
|
|
walnij naklejke na tylniej szybie ,,jezdze do jeziorka"
|
|
Tak na poważnie,to uważam że Fiat ma w sobie to coś.Może nie jest to rakieta,może nie jest ścigantem,może nie pali mało.Ale jest oryginalny,wyróżnia się przecież w tłumie innych aut ..............Zakręcić z miejsca potrafi,kółeczka też potrafi niezłe robić.....Jakbyś do tego dorzucił jakieś ciekawe audio,to wtedy kto wie.....kto wie? :)
|
|
a jeśliby stanoł gośc dużym fiatem w pieknie zachowanej orginalnie fabrycznej formie i obok gość e34 taką typowo poniemiecką to kobieta którego by wybrała???? może nareszcie jakaś kobieta sie wypowie???
|
|
lowca17 a może nie wszystkie kobiety lecą na samochód...? Przynajmniej mam taką nadzieje ;]
|
|
a kto widzial ten filmik "musi miec gruby portfel i okularnika"?
|
|
Wystarczy ? ;)
|
|
dla mnie wystarczy chciałbym posiadac jednego z nich??? a macie może namiary na kogoś kto sprzedaje fiata??? macie to sie podzielcie aaaa zauważyliście ze zadna dziewczyna sie nie wypowiedziała jeszcze w tym temacie???
|
|
Nie wiedza jak sie ustosunkowac ;) czekaja na opinie publiczna ;) zatem piszcie, ze to super ekstra bajera autko na ktore kazda laska leci ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |