Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Carefour w Łomży |
Od 1 lutego w Łomży powstanie nowy market zajmie miejsce dotychczasowego Leader Price .Na początku miało tu powstać Tescco jednak przedstawiciele Tescco uznali powierzchnię Leader Price za małą żeby mógł powstać ich market .Carefour ruszy od 1 lutego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Carefour w Łomży |
Ejjjj sorry, ale do prima aprilis to jeszcze kawał czasu, a Ty już sobie żarty robisz. Nie ładnie <nonono> Gdzieś to wyczytał ? To że wiatr zerwał dach z Szajsa to nie znaczy, że odrazu go zlikwidują i otworzą nowy :D P.S. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać :D
|
|
Carefour kupił sieć Lider Price i tam robi Carefour Expres. Dzieje się to w Polsce przyjdzie czas na Łomzę.
|
|
Panowie, a to nie jest przypadkiem tak ze to Tesco kupilo Leader Price'a ?? Wystarczy przejsc sie do najblizdzego Lidera i zobaczyc ze sprzedawane sa tam towary oznaczone logiem Tesco. pozdrawiam namfuae
|
|
Ale czym wy się zachwycacie, przecież to tylko Carefour Express, coś w stylu POLOMarket, tyle że może delikatnie większe, wiem by byłem w takim w Piszu. Tak więc nie ma co się podniecać Kauflandami i Cerefour Expresami, bo to nie żadne hipermarkety, a tylko zwykłe super markety.
|
|
najfaniej jechać do warszawy i się podniecić, że jeździło nocnymi i było w MM ;]
|
|
Od 1 Lutego rusza u nas Carrefour zamiast Leader Price .Informacja pewna na 100%
|
|
To podaj zrodlo skoro jest pewna na 100%.
|
|
źródła nie mogę podać bo osoba która mi to powiedziała by miała nieprzyjemności
|
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Leader_Price co Pan na to Panie Tommek ? :-) pozdrawiam namfuae
|
|
To żadna rewelacja. Gdyby ktoś otwierał koło Łomży centrum handlowe takie jak M1 w Markach - AAAA no tak to wtedy byłoby wielkie wydarzenie, a tak to jak słusznie napisał peter założą zamiast gumaków gumofilce. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Panie namfuae nasz Leader Price jest za mały nawet na Tescco osiedlowe oznajmili to przedstawiciele , którzy byli w łomży
|
|
Panie Tommek na wlasne oczy widzialem Tesco w Przemyslu i musze powiedziec ze lomzynski Leader jest nieco wiekszy, podobnie wyglada sprawa Leadera przy ulicy Wolskiej w Warszawie ktory jest duzo mniejszy od lomzynskiego ale to nie przeszkadza w tym aby zrobic z niego Tesco. Jednakze na stronie Tesco ani slowa o Łomży, podobnie na stronie Carrefoura, nie pozostaje nic inneo niz tylko uwiezyc Panu skoro jest pan w 100% pewny pozdrawiam namfuae
|
|
to fajnie , pracuje w firmie merchandisingowej i zapewne ten sklep bede miał pod swoim nadzorem , bede potrzebował tam ludzi do pracy i czego to czytasz maślaku :)
|
|
To że Leader Price przejeło Tesco to fakt -->http://www.leaderprice.pl , tyle że w Łomży najwyraźniej powstanie coś innego, gdyż na wykazie adresów nie ma nic o Łomży wspomniane ---> TUTAJ , ale jak już wspominałem, co by tam nie powstało to nie będzie to niestety żaden hiper ale jedynie super market
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |