Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy rozpocznie się rozbudowa stadionu ŁKS-u przy ulicy Zjazd? |
Przed kilkoma miesiącami było głośno na ten temat (czytałem nawet o tym, że Listkiewicz miał do nas w tej sprawie przyjechac). Czy te plany spełzły na niczym? Co będzie jeżeli ŁKS awansuje do III ligi-gdzie będzie grał? Kibice będą na nim?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy rozpocznie się rozbudowa stadionu ŁKS-u przy ulicy Zjazd? |
Jak awansujemy, a jestem za tym calym sercem, to nasze mecze bedziemy rozgrywac ....... na Weembley :)), tyle tylko ze lomzynskim. A tak powaznie to faktycznie Listkiewicz byl w Lomzy, pieniadze obiecal zalatwic, ale kiedy co i jak to juz nie uscislil, albo ja o czyms nie wiem :)). Re5pect
|
|
...wydaje mi się, że prezydent mówił o tym, iż będą modernizowac ten stadion....a skteczne poszukiwania pieniędzy przez różne osoby poza miastem mogą jedynie ten proces przyspieszyć.... :) (znacznie ;D ) --- PGG
|
|
Nie sądzę,aby remont rozpoczął się w tym roku.Prezes Listkiewicz jest niewiarygodny,sam ma kłopoty patrz:Afera barażowa a do tego opieszałość władz miasta jest zatrważająca nie tylko w tej sprawie.
|
|
Myśle że nie warto wierzyć Listkiewiczowi, podobna obiecywał rozbudowę trybun od strony rzeki(!)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |