Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo reprezentuje nowo powstały klub radnych - tworzony przez część radnych wybranych z list Koalicji Obywatelskiej? |
Marek Kisiel, Karol Sztejno oraz Hubert Marek Norowski. ... piąta kolumna w szeregach KO , razem z serdlem, nie ma już szans na umieszczenie się na listach wyborczych KO w następnych wyborach ! obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo reprezentuje nowo powstały klub radnych - tworzony przez część radnych wybranych z list Koalicji Obywatelskiej? |
Tak się patrzę i się nadziwić nie mogę jeden klub utworzony za stołki drugi klub niewiadomo po co (2 gra w pasjansa trzeci się jeszcze komputera nie dorobił ) a w mieście bez zmian ale jak już pisałem jakich radnych się wybiera tak później rządzą …. A wracając do pytania napewno reprezentują tych którzy na nich głosowali pytanie czy ktoś jest w stanie przyznać się do tego patrząc na zaangażowanie radnych w poprawę życia w mieście
|
|
Re: Kogo reprezentuje nowo powstały klub radnych - tworzony przez część radnych wybranych z list Koalicji Obywatelskiej? |
CHANUKĘ
|
|
... manierka układ z proPiSoowskim prezydentem obiektywny realista
|
|
nie wiem o co chodzi ale czy kto interesuje sie moze akwarystyka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |