Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zrobić wesele? |
Pytanie do osób, które w ostatnim czasie organizowały bądź organizują swoje wesela :) Którą salę polecacie? Obecnie interesuje mnie najbardziej Ryś, Via Baltica i Anielskie Wzgórza. Sugerując się jedynie wyglądem te przypadły mi najbardziej do gustu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zrobić wesele? |
Concordi jest bardzo fajnie Księżniczka
|
|
Również zainteresował mnie Ryś ale słabo nas potraktowano na oglądaniu sali, zupełny brak zainteresowania klientem, w sumie nic się nie dowiedzieliśmy, słyszałam także różne opinie o tym co się dzieje na zapleczu, ale to nie są sprawdzone przeze mnie informacje. O Via Baltica także nie usłyszałam dobrej opinii, mało jedzenia i jakieś przygody na poprawinach się zdarzały. Anielskiego Wzgórza nie odwiedziłam i nie interesowałam się nim za wiele. Jeśli mam cos polecać to Jędrusiowa Zagroda (smaczne jedzenie w odpowiedniej ilości, ładne otoczenie, ładna sala, przeciętna cena), Kryształowy Dwór (spoko jedzenie i jego ilość, ładne otoczenie choć teraz w budowie, profesjonalne podejście do klienta). Jeśli nie zależy CI na bliskości Łomży to także Parkowa (wyremontowana sala, niedrogo, pyszne jedzenie, ładne wnętrze ale brak ogródka), Mały Płock oraz wiele dobrego słyszałam o Gościńcu.
|
|
Żabkaaaaa, o Concordii też słyszałam, że fajna sala z tym że dosyć mała. Znajoma była na weselu na 150 osób i było ciasnawo. MKA o jakim Gościńcu mówisz? :)
|
|
jedrusiwa zagroda
|
|
jedrusiowa zagroda
|
|
Zdecydowanie polecam Via Baltica tylko z tym że wesele nie może być za duże ale tak do 180 osób to naprawdę tam warto, chyba że przez pół roku aż tak się tam zmieniło
|
|
Ola368, Domowy Gościniec w Kisielnicy
|
|
Moi znajomi na wesele mieli problem z salą i zdecydowali się na wynajem namiotu w: http://luxury-tent.pl/. Muszę przyznać, że piękny, w niczym nie przypominał dawnych namiotów weselnych. Do tego z wystrojem i ogrzewaniem. Pierwszy raz byłem na ślubie na łonie natury, ale impreza była wyjątkowo udana.
|
|
Polecam Jędrusiową Zagrodę
|
|
Jestem ciekaw gdzie organizujecie swój ślub lub imprezę firmową. Ja znalazłem bardzo fajne miejsce wesele Radom. Mają duży podjazd, świetnie udekorowane sale i możliwość spania na miejscu co jest dla mnie bardzo ważne. Jest to hotel 3 gwiazdkowy z bardzo fajnym zapleczem. Interesuje mnie czy ktoś miał tam ślub i może powiedzieć o całej organizacji lub np. jakąś imprezę firmową. Jedzenie jest bardzo dobre bo byłem na obiedzie i wszystko smaczne i ładnie podane.
|
|
Najlepiej we Florencji. To jest naprawdę wspaniałe miasto. Kocham je! ___________________________ Prace licencjackie i magisterskie w Krakowie
|
|
Ja tam wolę Malbork. Jest tam romantycznie i pięknie!! __________________________ http://pisaniepracmagisterskichgdansk.pl
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |