Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PaRkOuR w Łomży.... |
Czy są w Łomży osoby, które ćwiczą już trochę ten sport, bądź tacy którzy chcą, ale nie wiedzą jak się za to zabrać??? Jeśli są tacy to może warto zorganizować w jakiś cieplejszy dzień ( o ile taki nadejdzie niedługo :/ , dla mnie to bez róznicy jaka pogoda) jakąś ustawkę i zobaczyć na jakim poziome są łomżyńscy traceursi. Proszę tylko o odp. nawiązujące do postu, bo już nie chce mi się słuchać o jaki ten sport zły, jakie z nas łobuzy, które tylko niszczą itp. itd. Jakby co to gg 1865755 to może da się cos załatwić jeszcze na Sobotę!!! Pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PaRkOuR w Łomży.... |
Marcin....sam chętnie bym chciał sobie tak pobiegać....no ale niestety nie nadaje się....jeszcze się połamie/zxabije i co wtedy?? <lol>
|
|
Tyku spokojnie. Przecież my nie latamy po wiezowcach (my zn. ja i koleś ze squadu). Czasami zdarza sie wyrżnąc gdzię na plecy albo buźkę :/ ale nigdy nie było to coś poważnego. Połamać sie mozna jak sie skacze z wysokości za duzych ( my tego nie preferujemy) a zabić się..... hmmm w łomży nie ma takich budynków :P. Jak chcesz to napisz na gg to pogadamy!!!
|
|
marcin.... połamać możesz się nawet jak przeskakujesz przez ławkę;) a tak poza to ja nawet niepotrafie tygryska zrobić;) ehh
|
|
Kurczę, a Ja przeczytałem PROKURATOR :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
czesc wam chlopaki a gdzie wy chcecie biegac mysle ze w Łomży nie ma zabardzo miejscowki zeby biegac i poskakac przynajmniej nie widze taakiego miejsca w naszym miescie ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
trza sie wybrać do tej metropolii prawdomuwnego ;D
|
|
Niby w lomży nie ma żadnych budynków na pierwszy rzut oka, ale jak się biegnie to byle murek może być przeszkodą. Prawie wszędzie mozna zrobić jakiegoś vaulta.
|
|
tak zastanawiam sie calyc zas gdzie mozna byloby pobiegac i poskakac troszke sobie chociaz narazie pogoda nie dopisuje i nie wiadomo czy edzie lepiej ale jak mozecie mi podac kilka przykladowych miejsc w Łomży bede wdzięczny peace ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Chociażby pod Nowym Mostem są takie duże murki do wchodzenia. Tam można dobrze ćwiczyć. Wszystkie śmietniki w Łomży są dobre jak również dachy nowych budynków przy wyjeździe z Łomży na Warszawę. Jak się biegnie to ze wszystkiego można zrobic sobie przeszkodę. A pogoda dobra bo jak spadniesz na śnbieg to nic nie boli. A i salta na śniegu można poćwiczyć bez większych urazów.
|
|
Zastanawiam się czy ktoś tutaj zagląda. Może kogoś zdziwi, że dziewczyna pisze post w takim temacie. Ten sport jest bardziej dla mężczyzn. Nie znam żadnej dziewczyny która może to robić. Wogóle to nikogo takiego nie znam ;) Ale przejde do rzeczy. Chce trenować parkour. Nie wiem jak, nie wiem gdzie, ale chce :) Nie wiem też (ale wydaje mi się że nie ma) czy jest jakieś miejsce gdzie można by ten sport uprawiać... Kto chętny jest mi pomóc i odpowiedzieć na kilka pytań to zapraszam :) gg 4420219
|
|
Witam wszystkich. Jak to powiedzial Czizys kiedys: "Szukajcie a znajdziecie" Mi zalezalo i znalazlem! Polecam tereny szpitala wojewódzkigo w Łomży (Skacze tam od roku i jestem zadowolony). I proponuje zorganizowac jakis wiekszy freeruning wlasnie tam w okolicach wiosny. Jak ktos jest chętny i ogarnia w pk niech sie zglosi do mnie na gg 671332. Słabszym radze potrenowac na lekcjach wf-u ;) (mozna nauczyc sie podstaw skaczac np przez kozla lub rabiac przewroty w przód na materacu). Jak kochasz ten "styl życia" to odezwij sie do mnie na gg ;) pozdrowic
|
|
Hmm, z tym szpitalem to genialny pomysł. Ortopedyczna izba przyjęć rzut beretem ;)
|
|
^^
|
|
hehe. raz mielismy przykra sytuacje ze kumpel sobie bark zlamal , to na izbie przyjec znalazl sie bardzo szybko ^^
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |