Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia |
Witam moze ktos sie orientuje keiedy otwaraja te nowa silownie w tym nowo wybudowanym budynku pomiedzy ul Kazanska a Sybirakow Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia |
Na razie nie ma tam żadnej siłowni i nie wiadomo czy będzie.
|
|
Co ty mówisz... Oficjalne otwarcie 1 października. Nazywa sie pro-fitness
|
|
faktycznie na pejsbuku sa nawet zdjecia dzieki za info Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
|
Ja też słyszałam o otwarciu w październiku i już się na nie cieszę. Mam wprawdzie w domu orbitrek, na którym trenuję, mam kilka programów na jakieś 40 minut porządnego treningu, ale przyszedł czas, kiedy chciałam wyjść do ludzi i przede wszystkim trenować pod czyimś kierunkiem. Moje zmagania z wagą startowały z takiego pułapu, że wstydziłabym się iść do siłowni, bo pewnie byłabym małą sensacją. Ale teraz nie odbiegam od normy, więc pora ruszać w świat z moim zapałem do ćwiczenia.
|
|
I co, fajna ta siłownia? Są jakieś warte uwagi zajęcia grupowe?
|
|
Jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną, domową siłownie, aby zadbać o swoje ciało. Znajomy polecił mi skorzystać z oferty sklepu internetowego K-SPORT, gdzie zamówiłem gryf łamany oraz wiele innego sprzętu w naprawdę atrakcyjnych cenach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |