Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłka nożna |
Gdzie można zapisać 10-cio latka na piłkę nożną?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Gdzie zapisać 10-latka na piłkę nożną? |
Gdzie można w Łomży zapisać 10-cio latka na piłkę nożną?
|
|
Re: Piłka nożna |
za duzego wyboru nie masz raczej tylko na Lks. Nie patrz na to ze w tej chwili klubowi nie pomaga miasto i ogolnie na to co sie dzieje w seniorskiej druzynie bo druzyny mlodziezowe sa trenowane na dobrym poziomie, wystepuja w ligach mlodziezowych i jezdza na turnieje.
|
|
Dokładnie, zapisz go już teraz, a napewno za kilka lat będzie ci ja to dziękował.. klub może ma problemy ale własnei drużyny młodzierzowe sa trenowane pod okiem dobrych trenerów .. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
tesz tak uwarzam.
|
|
najlepiej kup mu komputer i PES 09 ;]
|
|
trackone najlepiej tobie się przydałby rozumek nowy heh
|
|
w niektórych szkołach są sekcje piłkarskie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
...ale rzadko w ktorej dla 10 latkow
|
|
Czy są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd na mecze Euro 2024? Jakiś czas temu zamówiłem Bilety Euro 2024 przez internet w sprawdzonym i polecanym mi portalu. Jest to portal, gdzie znajdziecie bilety na najróżniejsze wydarzenia sportowe, kulturowe i muzyczne, które możecie zakupić bez wychodzenia z domu.
|
|
Kiedyś funkcjonowały przy szkołach kółka SKS. Czy teraz też w szkołach obywają się zajęcia sportowe, czy pozostają tylko kluby?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |